Kategoriat
Uncategorized

(Lisää) lempijuttuja

DSC_2722-001.JPG

Kosovosta hiemaan erilaisiin maisemiin: lempipaikkaani Helsingissä, Talvipuutarhaan, lempikahvilani Rootsin aamiaisesta nauttien.

Kameran takana on lempityyppini ja päällä lempihameeni.

Kliseistä ehkä, mutta: on tärkeää tehdä lempijuttuja mahdollisimman paljon. Olen kauan, vuosia, elänyt sellaisessa illuusiossa että elämä ja ihminen on parempi kun tekee mahdollisimman paljon luonnetta kasvattavia mutta inhottavia juttuja.

DSC_2692.JPG

DSC_2759.JPG

DSC_2698.JPG

Kun palaan arkeen, aion hemmotella itseäni asioilla, joita rakastan. Asioilla, jotka ovat mukavuusalueella, asioilla, jotka saavat oloni tuntemaan hyväksi. Hame saa olla päälläni seitsemän päivää viikossa (siis jos vain löydän hyvät sukkahousut, Suomessa on kuulemma jo khyyylmä) ja aion olla lempityyppini kanssa ihan just niin paljon kuin mieli vaan tekee (yksinolo voi tehdä hyvää mutta jokainen tarvitsee eri määrän yksinoloa. On oikeesti ihan fine jos ei halua tehdä puolen vuoden reppureissua ilman poikaystävää ja jos puolestaan haluaa tulla baarista kotiin puoleltayön jotta pääsee toisen vieren nukkumaan.)

Talvipuutarhassa en ole viettänyt paljon kesän ulkopuolella aikaa, mutta oletan että sen nimi on talvipuutarha syystä. Aion mennä sinne ensi viikolla ottamaan selvää.

Ja Roots – sille (ja sen aamun flowjoogalle) ei vedä vertoja. Siihen nähden miten hyvä olo Rootsissa tulee aina, vietän siellä ihan liian vähän aikaa. Seuraavan – ja sitä seuraavan – kerran sovin treffit siellä.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “(Lisää) lempijuttuja”

Mulla oli pitkään seinällä taulu, jossa luki ”Do more of what makes you happy”. Ajattelin aina että niinpä niin, kumpa olisi aikaa.. Mut silloin jos kivoille jutuille ei ole aikaa, on elämässä asiat huonosti. Nyt olen tehnyt isoja muutoksia ja kivoille asioille on ollut taas aikaa, ja elämä on ehdottomasti muuttunut hauskemmaksi 🙂

Kommentoi