Kategoriat
Uncategorized

Lisää lempijuttuja: yhteisiä aamiaisia

DSC_4356.JPG

Muistatteko pari viikkoa takaisen postaukseni siitä miten aion tietoisesti lisätä lempijuttuja arkeen? Silloin olimme Talvipuutarhasta, tänään Tallinnassa ja F-Hoone -kahvilassa, jossa kävimme syömässä aamiaista Hannan, Anin, Adaman ja Adaman poikaystävän kanssa.

Kun palaan arkeen, aion hemmotella itseäni asioilla, joita rakastan. Asioilla, jotka ovat mukavuusalueella, asioilla, jotka saavat oloni tuntemaan hyväksi, kirjoitin viimeksi. Arki-aamiaiset ovat sellaisia asioita. En keksi montaa parempaa tunnetta kuin se, että menee töihin sen jälkeen kun on juuri ollut ystävän kanssa aamiaisella. Ehkä arvostan tätä asiaa ihan erityisen paljon, koska poikaystäväni ei ole aamu- eikä aamiaisihmisiä ja yleensä syön aamiaisen yksin. (Nyyh.)

DSC_4334.JPG

DSC_4367.JPG

DSC_4349.JPG

DSC_4361.JPG

DSC_4380.JPG

DSC_4379.JPG

Ani. <3

DSC_4372.JPG

Ja siksi minulle tulikin mieleen kaksi asiaa:

A: miksi työpaikoilla ei syödä useammin aamiaista yhdessä?

B: kiinnostaisiko teitä jos järjestäisin jonkintyyppisen lukija-aamiaisen? Keräännyttäisiin porukalla juttelemaan ja syömään ja nauttimaan elämän suolasta, eli yhteisestä aamiaisesta (jossa voi olla myös ihan oikeaa suolaa). Kertokaa ihmeessä, jos sellaiseen on kiinnostusta vaikka kommenttiboksissa. Olisi niin mielettömän ihana tavata niin bloggaavia lukijoita kuin teitä muitakin. ♥

 

 

SARANDA  OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

18 vastausta aiheeseen “Lisää lempijuttuja: yhteisiä aamiaisia”

Heippa! Ota Riihimäki mukaan kaavioosi 🙂 Sieltäkin voisi joku olla tulossa..

Mä rakastan aamupaloja!! Ja ehdottomasti mukana. Sama ollut mielessä itelläkin. Oon siis koska vaan tulossa, kun aamupalaseurasta puhutaan!

Oispa aina joku jonka kanssa syödä edes aamiainen yhdessä. <3

Ja olisi niin mahtava päästä juttelemaan ja nauttimaan elämästä teidän muiden lilyläisten kanssa! Olen mukana!!

Aamiaistapahtuma olisi kyllä hauska, vaikka suht kaukana Helsingistä asunkin! 🙂

Kiva kuulla. 🙂 Ilmeisesti moni muukin asuu kauempana. Pitää tehdä joku taulukko ja mittailla, mikä paikkakunta olisi kaikille helpoin päästä. 😀

Kommentoi