Kategoriat
Uncategorized

Lilyn asukuvahaaste: Päivä 2

Wow, edellisen postauksen kommenttejen buustamana, asukuvien lisääminen jatkuu.

Lyhyesti uusille lukijoille: Lilyn toimitus haastoi sen bloggaajat laittamaan viikon ajan päivän asukuvat itsestään. Tämä on päivä kaksi.

DSC_0440.JPG

DSC_0451.JPG

DSC_0414.JPG

Ajattelin pukeutua tänään lungisti, syksyiseen kurpitsapaitaan ja hiukset nopeasti letille. Ohjelmassa on lähinnä kouluhommia ja koulussaistumista, sekä pari vanhan kaverin treffaamista ennen viikonlopun työrumbaa.

Tajusin juuri, että sekä paita että housut ovat kirpparikamaa. Paidan merkki on Fully Fashionable (never heard) ja farkut H&M. Sanokaa mitä sanotte, mutta mulla on pelkkii hyviä kokemuksia hämän farkuista. Ne on aina kestänyt hintaansa nähden todella kauan, ja ne istuu aina useiden pesujenkin jälkeen ihan yhtä hyvin kuin aiemminkin. Nopeasti vaatteisiinsa kyllästyneille H&M voi olla yksi farkkuparatiisi.

DSC_0438.JPG

Korvakorut ostin kans joltain vanhalta naiselta viime kesänä Aurinkolahdessa, kun hän myi superhalvalla tuotteita, jotka eivät olleet mennyt kaupaksi hänen putiikissaan. Rakastuin niihin oitis ja hintaakin oli muistaakseni vain 5e. Kaikki ihana ei ole aina kallista.

Ja sama ”ostin nämä kadulta” -meininki jatkuu, sillä vyö on kans kosovolaiselta katukauppiaalta. Muistan hänen väitänneen, että vyö olisi aitoa nahkaa – nauroin hänelle päin naamaa, ja sanoin ettei kyllä varmasti ole. Ja että maksan hinnasta korkeintaan puolet. Kauppias suostui ja olen katunut päätöstäni sen jälkeen joka päivä. En siksi koska ostin vyön, vaan koska tingin joltain köyhältä mieheltä, jonka palkka on kymmeneosa minun palkastani, ja jolla on varmasti koko perhe elättävänä. Kaiken lisäksi, aitoa nahkaa tai ei (olen aika varma, että tämä sittenkin on), se on kestänyt nyt vuosia melkein jokapäiväisessä käytössä ilman minkäänlaista kulutusvahinkoa.

DSC_0425.JPG

DSC_0416.JPG

Jos näen saman kauppiaan seuraavalla Kosovon matkalla, ostan koko herran kojun tyhjäksi ja annan reilusti tippiä vielä päälle.

PS. Olen tietoinen, että peilini kaipaa puhdistusta. Tai oikeastaan vaihtoa, koska se on pinttynyttä likaa ja edelliseltä asukkaalta. Im on it!

13 vastausta aiheeseen “Lilyn asukuvahaaste: Päivä 2”

Tää kyl parhain yhdistelmä! Tämän päivän vaatteet voittaa kyl! Hihihi u knaqa tu lexu sun blogia xD<3

Ihana tuo pusero! Harmittaa, etten osaa itse käyttää noin umpinaisia kauluksia. Jostain syystä ne ahdistaa päällä, mutta ne näyttäisi niiiin upealle!

Kiitos paljon, ihana! Voin kuvitella kyllä, miksi ahdistaa. Ehkä auttaa jos pitää toppia alla ja tietää että voi riisua sen puseron koska vain? 😀 haha, tuli vain mieleen.

Kiitos ja en todellakaan 😀 oon aina niin kujalla tuon kapistuksen kanssa…

Kommentoi