Kategoriat
Työ & Opiskelu

Liikkuva toimisto ja inspiroiviin paikkoihin hakeutuminen

DSC_4544.JPG

Muistatteko kun kirjoitin vähän aikaa sitten postauksen tehokkaasta kotona työskentelystä? Kotona on mukava tehdä töitä mutta vähintään yhtä mukavaa on liikkuva toimisto ja se että oman toimiston voi viedä lempikahviloihin.

DSC_4556.JPG

DSC_4543.JPG

Nämä kuvat ovat Roots Helsingistä, jonne eksyn läppärin kanssa usein (tänään viimeksi). Hyvän palvelun ja laajan vegaanisen – ja kokonaan gluteenittoman – menun lisäksi siellä on yksinkertaisesti vain hyvä fiilis. Sellainen viihtyisä, rento ja iloinen. Palavereja pitävien ja muiden ruudun äärellä työskentelevien kesken on tekemisen meininki, joka tarttuu ja juuruttaa peppulihakset penkkiin pitkäksikin aikaa.

Kaikki se saa miettimään että haluan aina hakeutua inspiroiviin paikkoihin, inspiroivien ihmisten ja ideoiden pariin. En halua viettää kovinkaan montaa tuntia päivästä turhautuneena, kärsimättömänä ja takkuisena…

DSC_4550.JPG

Jotain muuta kuulumisia? No, tekemistä on ainakin riittänyt sen verran että ajattelin tehdä tästä päivästä ihan oman my day -postauksen (jep, toiveitanne kuullaan kokoajan <3). Ensi viikon häät näkyy myös kasaantuneissa töissä mutta nämä on silti mukavia asioita ja elän oikeasti ihan unelma-arkeani. Kuuluu siis oikein hyvää!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta aiheeseen “Liikkuva toimisto ja inspiroiviin paikkoihin hakeutuminen”

Samaistun vahvasti. Tänään vietin etätyöpäivää, johon kului joogaa ja kahvilassa sekä kotitoimistossa työskentelyä. On etuoikeus saada nauttia aurinkoisesta päivästä ulkona kävellen ja siirtää työt kahvilan suurten ikkunoiden ääreen ja osa työajasta varhaiseen aamuun ja iltaan kotitoimistossa, jotta saa päivällä pysähtyä hetkeksi joogan merkeissä.

Kommentoi