Kategoriat
Hyvinvointi Pukeutuminen & Kauneus

Lievä aivotärähdys, vauva-Instagram ja muita alkuvuoden kuulumisia

Ihanaa perjantaita! Miten kivan aurinkoisesta päivästä päästinkään nauttimaan tänään (toki itse toimistopäivänä vain sen vertaa, että kävelin lounastauolla kauppaan, mutta silti).

Kuvat on otettu viime sunnuntaina vaunukävelyllä matkalla Kampelaan kahville ja pannarille. Otimme toisetkin kuvat Kampelan terassilla ja tietysti sillä välin kun selasin niitä kameran näytöstä kävellessä samalla, löin pääni todella kovaa kahvilan seinään… No parempi kuin olisin kävellyt mereen…

Seuraavan päivän voin ihan hyvin mutta iltaa kohden alkoi heikottamaan ja seuraavana päivänä huone ei lakannut pyörimästä. Laitoin alhaisen verenpaineen piikkiin ja lähdin salille, vain melkein pyörtyäkseni kymmenen minuutin sisällä. Varasin ajan viereisen Terveystalon lääkärille ja selvisi, että tällistä seurasi ilmeisesti jokin lievä aivotärähdys. Ei mitään vakavaa kuitenkaan.

Eniten ärsytti että treenit jäivät välistä enkä mennyt seuraavanakaan aamuna vain varmuuden vuoksi. Ruuhkavuosina sen oman treeniajan ottaminen ei ole mikään itsestäänselvä asia, puhumattakaan siitä, että maksan CrossFitistä 110e kuussa, mikä ei ole mikään pikkuhinta. Sen lisäksi treenit tuovat työpäivinä tiettyä struktuuria päivään ja kun en keskiviikkona lähtenyt sitten salille ollenkaan, olin sellainen laiska ameeba all day long.

No mutta tänään otettiin menetetty aika takaisin ja oli tosi kivat aamutreenit, vaikkakin olikin taas aika saamaton työpäivä kun tekee työtä parhaan ystävän kanssa ja haluaa sisimmissään vain juoruta koko päivän. Tällaisina päivinä mun sisäiset enkeli ja piru tappelevat keskenään itsekurista ja nautinnosta.

Mitä muuta elämään kuuluu? No kuvissa näkyvät uudet talvikengät! Sain ne kotimaiselta Pomarilta pr-lahjaksi. Tiesitkö, että vain kolme prosenttia maailman kengistä valmistetaan Euroopassa ja Pomar kuuluu näihin yrityksiin? Pomarin kengät valmistetaan Pärnussa. Omat mallini ovat Tykky naisten orto gore-tex -nilkkurit, jotka ovat, vink vink, tällä hetkellä ilmeisesti myös huimassa alennuksessa. Kengät ovat todella mukavat ja lämpimät, toki Helsingissä ei kummempia pakkasia olekaan esiintynyt…

Kuvien neule on ikisuosikkivillapaitani Aurora Sofialta. Olette nähneet sen kymmenissä asukuvissa ja näette sen vielä kymmenissä muissa. Rakastan sitä niin paljon! Takki on kirpparilta ja ansaitsee joku päivä ihan oman postauksen.

Tällejä ja pakollisia treenitaukoja lukuun ottamatta uusi vuosi on kohdellut hyvin. Kirjoitusinspiraatiota on ollut paljon. Yleensä kärsin tammikuun alussa käynnistymisvaikeuksista, mutta ruuhkavuosina sellaisille ei ole aikaa. Olen siis herännyt aikaisin ja keskittynyt työhön aina kun siihen on suotu tilaisuus. Olen juonut kahvia, paljon.

Vapaa-ajalla olen halinut Elaa, halinut ystäväni uutta poikavauvaa, halinut ystäväni vatsaa, josta putkahtaa pian myös uusi poika… Olemme käyneet Ferhatin kanssa ex-tempore-treffeillä ja olen tavannut ystäviäkin. Kaikki on ollut tosi hyvin ja melkein tasapainossa.

Painottaen sanalla melkein, olen oppinut, että elämässä ei voi koskaan olla kaikki asiat samaan aikaan tip top. Se on luonnonlakien vastaista. Olen herkutellut ja syönyt puolieinestaerioita ihan liikaa ja tuhlannut rahaa suuniteltua enemmän. Haluaisin ehtiä tavata kavereita enemmän, mutta tilanne on tällä hetkellä mikä on ja onneksi kuulumisia voi vaihtaa nykyään myös muissa muodoissa kätevästi.
Vauvahaaveet dominoi mieltä kovin ja vaikka olemme päättäneet ”yrittää” rennosti ja mennä virran mukana, tottakai jännitän jo seuraavien kuukautisten alkamista. Aika moni läheinen sai kuulla blogin kautta että halutaan toinen vauva, ehkä mieheni saa sitten myös lukea täältä kun tulen raskaaksi, haha. (Vitsi, vitsi. Ehkä.)

Eilen meillä oli Instagramissa Sartsu & Eltsu -päivä eli paljon stooreja siitä, millainen meidän ihan tavallinen, kahdenkeskinen arkipäivä on Elan kanssa kotona. Ja voi vitsi kuinka kivan vastaanoton se sai! Sain kymmeniä viestipyyntöjä pelkästään sellaisilta seuraajilta, jotka ei ollut laittanut koskaan aikaisemmin viestiä. Välillä mietityttää, että ketä muka kiinnostaa oman lapsen asiat, mutta toisaalta, mäkin seuraan aina into piukeena muiden vauvastooreja. Täytyy kai sitten uskoa, että vastaavanlaiselle sisällölle on kysyntää!

Muuten Instagramissani on pyörimässä koko tammikuun ajan vastuullisuuskalenteri, jonne syötän päivittäin mm. erilaisia vastuullisuusvinkkejä, reseptejä, arvontoja ja tuotesuosituksia. Meitsiä voi siis seurata @saranda.dedolli .

Teidän vuoro: mitä teille ja teidän elämään ja viikonloppuun kuuluu?

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

9 vastausta aiheeseen “Lievä aivotärähdys, vauva-Instagram ja muita alkuvuoden kuulumisia”

En ole aikoihin ehtinyt kommentoimaan, vaikka kaikki postaukset aina luenkin. Mutta koska minulle kuuluu sitä, että laitoin työkuviot uusiksi, niin on ollut vähän hulinaa elämässä nyt. Reilu 13 vuotta huonossa työpaikassa väsyneenä ja ahdistuneena riitti, sain loistavan paikan ja paremman kierron vuorotyölle (pidemmät vapaat, joten ehdin paremmin ajelemaan pidempiäkin valokuvausreissuja), joten tämä vuosi on alkanut hyvin. Ahdistus jäi vanhaan työpaikkaan 🙂
Ihanaa viikonloppua sinullekin ja perheelle!

Hei VAU, onneksi olkoon!! 🙂 Ihan mielettömän ihana juttu! Kuulostaa tosi hyviltä muutoksilta ja pelkästään jo se, että ahdistus jäi vanhaan työpaikkaan, on todella hieno asia. Onneksi olkoon vielä ja kivoja työpäiviä uudessa työpaikassa! 🙂

Vastaa

Hui, tuo aivotärähdys kuulosti aika hurjalta,mutta tärkeintä, ettei käynyt sen pahemmin.

Muuten kuulosti ja näytti superihanalta <3 Niin suloisia kuvia ja osasit kuvata jotenkin niin ihanasti kuulumisiasi <3

Nuo instastory-jutut päivästänne olivat myös mukavaa seurattavaa 🙂 Katsoin näitä heti aamulla ja koin vahvaa samaistumista Elaan, joka olisi vain halunnut jatkaa uniaan 😀 Kelpaisi muuten myös tuollainen ihanan lempeä herättely <3 Niin suloista!

Kiitos, ihana. 🙂 Ja mahtava kuulla, että Ela-stoorit kiinnostivat! Ja hahaha ihania sielunsiskoja olette. 😀 Mä niin näen, että Elaa joutuu herättämään koko lapsuuden ja teini-iänkin yli… Aikuisenakin joudun varmaan soittelemaan hänelle aamuisin hereille. 😀

Vastaa

Sun hymy piristää kyllä uuvuttavimmankin päivän keskellä!

Me tultiin just saunasta ja pakkasessa on jäätelöä, jota MÄ SAAN SYÖDÄ! Luojalle kiitos härkäpapupohjaisista herkuista. Koitan ottaa rennosti, jotta jaksan taas yhden kauhujen yön. Hampaat, ne ei tule täällä talossa helpolla. 😳😂

Yön pikkutunteina vannon, etten koskaan enää liiku mihinkään tässä väsyssä mutta päivällä suunnittelen jo seuraavaa reissua ja haaveilen mahdollisimman ekologisesti toteutetusta matkasta. Se on se kahvin ihmeellinen voima. 😅

Sellaista kuuluu tänne itään tähän iltaan ja tän vuoden tunnelmiin. ✨

Hei ihana olet. <3

Omg sä oot ansainnut ainakin sata purkkia sitä jäätelöä, ihan oikeasti! Toivottavasti se oli hyvää! 😀 Sauna + jäätelö on ehkä sellainen kombo, jota ei voita yhtään mikään muu asia maailmassa.

Ja hei ihan mielettömän siistiä että suunnittelette uutta reissua! 😀 En malta odottaa et kuulen lisää!

Pusuja L:lle. <3

Vastaa

Olen ollut muutaman päivän vapaalla ja huomenna menossa taas töihin, joten olen vähän pökerryksissä siitä, että ihmiset toivottelevat hyvää viikonloppua ja kyselevät sen suunnitelmia – minulla kun on huomenna ”maanantai”. 😀

Tuo neule on ihana! Ja tarkkana nyt sen aivotärähdyksen kanssa, ei liikaa treeniä liian nopeasti. <3

https://astuharhaan.wordpress.com/

Vuorotyössä on kyllä toi hassu puoli! 😀 Toivottavasti töihin paluu oli mahdollisimman kivutonta. xx 🙂

Vastaa

Kommentoi