Kategoriat
Uncategorized

Lauantaimummo

DSC_0521.JPG

Olen viimeiset kaksi lauantaita ollut juhlimassa siskoni polttareita ja sitten samaisen henkilön (kau-nii-ta) häitä. Vaikka juhliminen läheisten kanssa on silloin tällöin aidosti hauskaa, huomaan yleensä miettiväni viimeistään seuraavana päivänä sitä, kuinka kaikin puolin rakastunut olenkaan omiin rutiineihini. Rutiineihin, jotka ovat kaikkea muuta kuin dokaamista tai aamuun asti valvomista. En missään nimessä tuomitse ihmisiä, joiden viikonloppuun kuuluu alkoholia tai baareja – päinvastoin, välillä mietin että olisi hauskaa olla toisinaan yhtä energinen ja ”nuorekas” kuin he. Sen sijaan minua nukuttaa jo puolenyön aikaan ja vatsa menee sekaisin jo kolmannen drinkin kohdalla.

DSC_0509.JPG

DSC_0520.JPG

Mä rakastan sitä, kun herätyskello soi viikonloppuisinkin seitsemän aikaan. Tykkään herätä levänneenä ja hyvinvoivana. Haluan viettää vapaa-aamut pururadalla tai salilla ja viikonloppuillat syömässä hyvässä ravintolassa tai ystävien kanssa kotosalla. Tykkään kömpiä lauantai-iltanakin ennen kahtatoista peiton alle tai nukahtaa olkkarin sohvalla leffan äärellä.

Siitä huolimatta: viikonloppuisin on aina hyvä syy pukea tyylikäs, musta jump suit ja näyttävä statement-koru. Kului ilta sitten pikkutunneille asti Mummotunnelissa tai yksin kotona popparikulhon kanssa.

DSC_0525.JPG

Mitä suunnitelmia teillä on hei tänä lauantai-iltana?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi