Kategoriat
Uncategorized

Lauantaiiii

Helouu.

Päätin nopeasti vilauttaa teille, mitä mulla on päällä. Ihan näillä sekunneilla pitäisi rientää tuosta ovesta ulos töihin, ja kun ollaan kiduttu siellä muutama tunti (no vitsi, vitsi, mulla on ihan jees työpaikka), lähetään duuniporukan kanssa juhlimaan jo kolmas viikonloppu putkeen. Ai miten niin mulla ei ole muuta elämää.

Oon kans iloinen, etten tarvinnut kuin yhden välipäivän crossfiträäkkäyksen jälkeen niin pääsin takaisin lenkkipoluille tänään. Toi sää on niin raikas ja kaikinpuolin täydellinen.

DSC_0608.JPG

DSC_0609.JPG

Paita ja farkut Cubus, kaulakoru 17-vuotissynttärilahja kun järjestin seiloriaiheiset bileet. Oh the memories.

Ja hei jos ruudun takana on nyt joku, joka on yhtä toivoton ruotsin kielessä kun mä: lukekaa ruotsinkielisiä blogeja. Aloitin kuukausi-kaksi takaperin lukemaan Kenzan ja Angelica Blickin blogeja niin että ymmärsin tsägällä ehkä joka viidennen sanan, ja luonnollisesti jouduin joka kerta lukemaan englannin kielisen käännöksesen jotta ymmärsin edes kokonaisuuden. Nyt voin iloisesti sanoa, että pystyn sujuvasti ymmärtämään jokaisen postauksen ja koulun ruotsin lähtötasotestikin meni helposti läpi! Juuhuu.

Blogit vs. kuuden vuoden ruotsinkielenopetus = 6-0.

2 vastausta aiheeseen “Lauantaiiii”

Kommentoi