Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

(Lähes) päivittäin käyttämäni luonnonkosmetiikkameikit

dsc_5267.jpg

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta

Kerroin vähän aikaa sitten mitä luonnonkosmetiikkatuotteita käytän päivittäin. Siitä puuttui meikit, jotka olisi ihan hyvin saanut mahtumaan samaan postaukseen: käytän nimittäin päivittäin kahta meikkituotetta, jos sitäkään.

Sen jälkeen kun lähdin helmikuussa Australiaan, jätin meikkivoiteen ja puuterin käytön kokonaan pois, enkä ole kumpaakaan liiemmin kaivannut. Finnit ovat arkinen näky kasvoillani eikä ihoni ole erityisen kuulas tai tasainen, mutta olen itse tyytyväinen kasvoihini ja ajatus siitä, että ne saavat hengittää vapaasti vuorokauden ympäri, tuo minulle iloa.

dsc_5260.jpg

Sen sijaan huuliin olen tykännyt levittää punaa lähes päivittäin. Mulla on kaksi suosikkia – molemmat Zuii Organicilta -, jota vaihtelen keskenään: vaaleanpunainen Sheerlips -huulipuna sävyssä Begonia sekä punaisempi Classic Lipstick sävyssä Classic Red. Molemmat levittäytyvät todella hyvin ja pysyvät kauan huulilla, ja sisältävät hoitavia eteerisiä öljyjä ja huulia helliviä vitamiineja. Sheerlips-huulipunat myös tuoksuvat aivan taivaallisilta.

dsc_5262.jpg

Ripsiväriä eksyy ripsiini pari kertaa viikossa. Zuiin ripsiväri Maxi lash mascara on mun suosikki – se erottelee ripset selvästi, antaa niille pituutta ja hoitaa samaan aikaan. Saan paljon kyselyitä InstaStoryssä höpötysvideoiden kohdalla ripsistä ja ripsiväristä, ja vaikka ripseni ovat entuudestaan melkoisen pitkät ja tummat, Zuiin ripsiväri korostaa niitä mielestäni kauniisti.

dsc_5269.jpg

Olen todella iloinen että olen löytänyt iholleni sopivan meikkisarjan, joka valmistaa tuotteensa luonnollisilla raaka-aineilla ja luomusertifioituina. Vaikka olen saanut tuotteet blogin kautta, mulla ei ole minkäänlaista pakkoa suositella niitä. Zuii Organicista on vain tullut vilpittömästi mun kaikkien aikojen suosikkimeikkisarja. Musta on myös tosi ihanaa, että kun tuotteet toimivat ja ovat itsessään ainutlaatuiset, en koe, että tarvitsen paljon meikkiä kerralla. Vähemmän on enemmän.

PS: Blogi hiljenee loppuviikoksi koska lauantaina on meijän häät. <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi