Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Lähes kolme kuukautta äitinä – miltä tuntuu viettää ensimmäistä äitienpäivää?

Viikon sisällä on ollut kaksi ”ensimmäistä”. Viime sunnuntaina juhlimme ensimmäistä hääpäiväämme ja tänään juhlin ensimmäistä äitienpäivääni.

Mikään merkkipäivä ei ole koskaan tuntunut näin merkitykselliseltä. Juhlin itselleni uutta roolia, joka on tänään ja loppuelämäni elämäni tärkein rooli, tärkeimälle ihmiselle.

Tässä päivässä ei ole mitään erikoista. Herään, hoidan lastani ja menen nukkumaan, kuten olen tehnyt jokaisena päivänä nyt vajaan kolmen kuukauden ajan. Varmaan pyykkään ja teen ruokaakin, ettei jääkaapissa toista viikkoa viihtyneet vihannekset ehdi pilaantumaan.

Mun elämässä on paljon ihania, kaikkensa antavia äitejä. Mun oma äiti, isoäitini, isosiskoni, monet ystäväni, anoppini. Mutta ensimmäisenä äitienpäivänä äitinä aion keskittyä siihen, miten kertakaikkisen parasta on olla itse äiti. Olla jollekin niin rakas ja tärkeä mutta niin että se toinen on sulle vieläkin rakkaampi. Niin rakas, ettei sille ole sanoja tai rajoja.

Kirjoitin äitienpäiväpostauksen hieman erilaisesta näkökulmasta yes girliin. Käykää lukemassa. 🙂

Hyvää äitienpäivää kaikille muille äideille.

Kaikki kuvat: Hanna Kärppä

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Lähes kolme kuukautta äitinä – miltä tuntuu viettää ensimmäistä äitienpäivää?”

Tuhannesti onnea, ihana! <3

P.S. Jostain syystä kommentit muutamiin aikaisempiin postauksiisi eivät ole tulleet näkyviin, enkä tiedä, ovatko tulleet perille ollenkaan (enkä siis tiedä tämänkään kohtalosta). Ei siis sillä, että kommenttini pitäisi välttämättä päästä kaikkien nähtäville, mutta hämmentävä juttu, koska muut kommentit näkyvät ja kommentointi muille on myös onnistunut.

Mitä ihmettä! Mistäköhän se johtuu?? Tämä näkyi onneksi! <3 Oon tosi pahoillani, mä pistän viestiä eteenpäin tästä. 🙂 Jos huomaat että tää jatkuu ja mitenkään jaksat, voitko pliis ilmoittaa siitä vaikka Instgramissa jos ei täällä onnistu? Kiitos! <3

Vastaa

Kiitos paljon!<3 Hyvää äitienpäivää myös sulle. 🙂

Vastaa

Kommentoi