Kategoriat
Uncategorized

Kysyttyä: parisuhde

Olette poikaystäväsi kanssa niin suloinen pariskunta. Muutama kysymys teihin liittyen;

– Kuinka kauan olette seurustellut? Onko kihlaantuminen ajankohtaista? Minkä ikäisenä haluaisit naimisiin (ja saada lapsia jos sellaisia edes haluat)?
– Mitä poikaystäväsi ajattelee blogeista ja siitä että bloggaat?
– Mitä parisuhdevinkkejä sulla on jakaa?

Kiitos suloinen. <3 Järjestyksessä vastaan:

1. Olemme seurustelleet ensi viikolla 2 ja puoli vuotta (odotan ruusuja ja suklaata).

2. Kihlaantuminen on ajankohtaista silloin kun on tarpeeksi rahaa säästössä että saadaan häät. 😀 En halua olla vuosikausia kihloissa ennen naimisiinmenoa. Kihlaus tarkoittaa minulle yhtä kuin häiden suunnitteluaikaa. Ennen sitä voidaan siis oikein hyvin ”vain” seurustella.

3. Naimisiinmenolla ei niinkään väliä, mutta haluan olla suht. nuori äiti. Haluan elää vielä täysillä senkin jälkeen kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa. 😀 (En toki yhtään suunnittele elämää valovuosienkin päähän.) Mutta siis kyllä, tahdon lapsia! Lapset on ihania.

IMG_20160920_205617.jpg

4. Ferhat ei taida olla oikein mitään mieltä blogeista yleisesti. Ei se niitä lue. Mutta mun bloggaamisesta se on aina niin ihanan tsemppaava, en tajua miten se jaksaa. Se on yksi sen ihanimpia puolia miten sillä on energiaa esittää kiinnostunutta ja uhraa omaa aikaansa asioille, jotka eivät ole ihan sen juttuja – vain minun ja muiden vuoksi.

5. Parisuhdevinkkejä – hahah kuin sokea johtaisi sokeata… No eii. Lempeä ja kunnioittava puhetapa. Sillä pääsee pitkälle.

 

Huomenna tulee muuten viimeinen kysymyspostaukseen esitettyjen kysymysten kysyttyä-postaus (hahha kysykysykysy, tein ton tahalleni!)

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi