Kategoriat
Uncategorized

Kysyttyä: mitä kadun?

Kadutko mitään?

Mä olen aika kömpelö ja impulssiivinen ihminen, jonka vuoksi tulee välillä tehtyä vähän hölmöjä juttuja. Sellaisia joista tulee jäätävät häpeäflashbackit bussissa kun ne asiat tulee yks kaks mieleen. Silti en kadu mitään. Olen käyttänyt järjettömästi aikaa, energiaa ja rahaa ihmisiin ja asioihin, jotka eivät ole tuottaneet tulosta mutten pyyhkisi menneisyydestä ainuttakaan tekoa tai tapahtumaa.

Tietynlainen sähläys on osa minua, ja tuntuisi omituiselta jos en yhtäkkiä omaiskaan sitä piirettä. Mitä enemmän tekee ja yrittää, sitä enemmän syntyy virheitä mutta myös niitä onnistumisia.

IMG_20160516_205039.jpg

Jos jokin kuitenkin ”kaduttaa” (se tuntuu jotenkin väärältä termiltä, enemmänkin asiat jotka olen kantapään kautta oppinut), ne ovat: 1) se etten jatkanut blogin kirjoittamista 15-vuotiaana vaan pidin reilu neljä vuotta taukoa. (Toisaalta, silloin olisin jo kyllästynyt koko touhuun tähän mennessä.) 2) Kaikki ne kerrat kun olen unohtanut laittaa parkkikiekon autoon. Olen maksanut parin vuoden aikana parkkisakkoja varmaan kuukauden palkan edestä. (Mutta toisaalta… Okei tähän ei ole mitään lohduttavaa vastaväitettä.)

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi