Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Kuusi vuotta sitten söin sipsiä

Tasan kuusi vuotta sitten hän saapui ystäväni syntymäpäiväjuhliin. Minä söin kaksin käsin sipsejä koska ”ei täällä kuitenkaan ole ketään kiinnostavaa kenen edessä sievistellä”, samalla kun hän mietti ”tuosta tytöstä mä oon haaveillut jo yhdeksän kuukautta”. (Lue meidän tapaamistarina täältä.)

Viisi päivää myöhemmin menimme kävelylle Kaivariin ja kahville Caruselliin ja kuusi vuotta myöhemmin saan muistuttaa sukkien keräämisestä ja herätä joka aamu äärettömällä varmuudella, että juuri mulla on maailman rakastavin ja kaikkensa antava mies.

Kuusi vuotta ei tunnu ajatuksen tasolla pitkältä ajalta mutta meille se on ollut lyhyt ikuisuus. Sellainen, johon on mahtunut rakastumista, yhteen muuttoa, paljon matkustelua, etäsuhdetta, kihlautumista ja naimisiinmenoa, lapsen saantia ja toisen odottamista. Ylä- ja alamäkiä, kipuiluja ja kasvua, syvällisiä keskusteluja siitä mitä me elämältä halutaan ja aina siihen johtopäätökseen tulemista, että ainakin toisemme.

Blogin viimeaikaisia parisuhdepostauksia ovat olleet mm:

Meidän perhe juuri nyt

Arjen romantiikka

Metatyön jakaantuminen meidän perheessä

”Älä eroa vauvavuonna” – vauvavuosi isän näkökulmasta

Seuraavaksi voisin kirjoittaa oppaan siitä kuinka säilyttää hermot ja parisuhde vaikka molemmat joutuvat etätöihin…

Hyvää vuosipäivää rakkaani. <3

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

13 vastausta aiheeseen “Kuusi vuotta sitten söin sipsiä”

On myös olemassa sellainen virheellinen uskomus, kuin ”kel onni on, se onnen kätkeköön”. Ei PIDÄ kätkeä, rakkaus vaan lujittuu, jos sillä on joskus yleisöä. Se ei myöskään vaarannu siitä, jos yksityisestä tekee joskus yleistä. Suomalainen some- kulttuuri on niin ankea, kun parisuhteen onnen hetkien jakaminen on melkein suurempi synti, kuin jos joku tunnustaisi julkisesti voittaneensa lotossa 😆 Sen sijaan esim.kuva, jossa omistaja suukottaa koiraansa, on takuuvarma tykkäys- hitti.

Kiitos kommenttistasi. 🙂 Näinhän sitä uskotaan ja tätä uskomusta vastaan yritän kovasti itse taistella. 🙂 Mun oma olo paranee kun saan jakaa elämäni positiivisia asioita ja miten hyvä mieli tuleekaan kun saa kuulla muiden hyviä kuulumisia! Maailmaan mahtuu sekä huonoja että hyviä fiiliksiä eikä kumpaakaan tarvitse häpeillä. 🙂

Rentouttavaa lauantaita sinne. <3

Vastaa

Anteeksi ulkonäkökeskeinen kommentointi, mut näytätte vaan NIIN hyvältä, joka kuvassa! <3 <3

Haha eikä, kiitos! Ihana olet. 😀 Olisi pitänyt jakaa vastapainoksi ehkä niitä vähemmän onnistuneita otoksia… 😀 NIITÄ riittää!

Ihan huikeeta viikonloppua sinne. <3

Vastaa

Haha, jotenkin tuli otsikosta mieleen ekana ettet ole syönyt sipsiä kuuteen vuoteen ja tuli sellainen ohmyloooord-fiilis, et mikä itsekontrolli siulla on! 😀

Mut siis ääää, miten ihana teksti ja te. Syökää välillä sipsejäkin. <3

https://astuharhaan.wordpress.com/

Hahaha. 😀 Ja hei totta puhuen mä syön sipsejä ehkä kerran vuodessa MUTTA suklaata ja jätskiä seeeenkin edestä. 😀 Eli itsekuri TODELLAKIN puuttuu.

Oot ihana, parasta viikonloppua sinne. <3

Vastaa

Kommentoi