Kategoriat
Työ & Opiskelu

Kuukausi kirjailijana & kesälomasuunnitelmia

Kuukausi ja yksi päivä sitten musta tuli kirjailija. Lapsuudenhaaveni toteutui ja elämä muuttui tuskin mihinkään suuntaan.

Kaikki kysyvät miltä tuntuu nyt kun kirja on julkaistu. Lähinnä helpottavalta. Todella, todella helpottavalta. Odotan vain kritiikkiä ja joka kerta kun kuulen jonkun positiivisen palautteen, tunnen helpotusta, ettei tämäkään ollut se odottamani murskakritiikki.

Olen iloinen Tee maailmasta parempi paikka -kirjan julkaisusta, mutta se symboloi pidemmän, työntäyteisen ja paikoin stressaavan ajanjakson päättymistä ja nyt julkkareiden ja pressityön jälkeen myös loman aloittamista.

Mä aion nimittäin niiiiin lomailla. Vanhempainvapaahan ei ole lomaa sanan perinteisessä merkityksessä, mutta siihen nähden että korjasin kirjan käsikirjoitusta Elan ollessa vasta neljä päivää vanha ja blogin vähintään viisi postausta viikossa -tahdin keskellä ”pelkkä” vauvaan keskittyminen tuntuu ylelliseltä. Oikealta lomalta.

Toki blogi päivittyy ja jotkut yhteistyöt on jo lyöty lukkoon, mutta kaikki tehdään rennommin ja kepeämmin.

Kesästä tullaan nauttimaan vedessä, terassilla, mökillä, (vaunu)lenkeillä ja pääkaupunkiseudun lukemattomissa eri puistoissa ja saarissa. Aion tavata paljon kavereita, tehdä asioita spontaanimmin ja juhlia pitkästä aikaa juhannustakin. Haluan lukea taas kirjoja (nyt menossa Hullu kuin äidiksi tullut, seuraavaksi Ennen kaikkea feministi). Kun sää on huono, käyn katsomassa Aladdinin, Elton John -elokuvan, Leijonakuninkaan ja ehkä myös Dumbon. Mulla on hyvin vakavasti otettava sääntö elämässä ja se on se, että elokuviin ja keilaamaan mennään kesällä vain sateisina päivinä. Tosin aion suhtautua kaikkeen niin rennosti, että unohdan tämänkin periaatteen.

Elokuussa Ferhatilla on kaksi viikkoa lomaa, joka aiotaan käyttää Kosovossa ja Turkissa. Elan sukulaiset pääsevät tapaamaan häntä ensimmäistä kertaa. Odotan sitä innolla, vaikka hieman jännittääkin lentomatkat, yleinen tieliikennekulttuuri ilman turva-istuimia, mahdolliset ruokamyrkytykset ja kuumuus… Ensimmäisen kerran vauvan kanssa lentävä äiti ottaa kaikki vinkit vastaan, kiitos.

Jos sä et ole lukenut vielä mun Tee maailmasta parempi paikka -kirjaa, sen voi tilata mm. täältä. Olen niin uskomattoman otettu kaikesta palautteesta ettei mikään ihmekään, että lomailu tuntuu nyt näin kivalle.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

11 vastausta aiheeseen “Kuukausi kirjailijana & kesälomasuunnitelmia”

I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Paljon onnea kirjailijalle 🙂 Huikeaa!

Kivoja suunnitelmia teillä kesälle 🙂

Lentämiseen vauvan kanssa pari vinkkiä: Kantoreppu ja selkäreppu yhdistelmä toimii hyvin, niin jää kädet vapaaksi eikä mee selkä vinkkuraan kaikkien kantamusten kanssa siellä kentällä.
Koneeseen tykkään nousta ihan viimisten joukossa, niin vauveli ei hermostu odotteluun siellä koneessa.
Nousun ja laskun aikana on hyvä antaa vauvalle imettäväksi jotain, niin ei mee korvat lukkoon.

Reissussa ja kotioloissakin voi tapahtua kaikenlaista, mutta niistä aina selviää! Hyvin se menee 🙂

Lämpimät kiitokset. <3 Ja tosi hyviä neuvoja, kiitos kovasti. 🙂 Ja tuo on niin totta, sekä kotona että reissussa voi tapahtua mitä vain. Maalaisjärjellä pärjää varmasti molemmissa!

Vastaa

Oltiin juuri Kreetalla, ja matkatavarahihnalla oli paljon turvaistuimia :). Eli näköjään monet ottavat oman istuimen matkalle mukaan.

Ai se on noin yleistä? Ohho. 🙂 Oon parilta kuullut, että ovat tehneet näin. Kiva kuulla, täytyy harkita heti kun ollaan tehty tutkimusta että mitkä taksifirmat mahdollistavat turvaistuimen. Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Ihania kesälomasuunnitelmia ja mahtavaa, että pääset vihdoin lomalle! Olet tehnyt mahtavaa työtä kirjan ja blogin parissa ja tietysti Elan kanssa <3

Nauti lomailusta! 🙂

P.S. Kirjasi on aivan ihana! Ja kirjailijamekkokuvasi Instagramissa niin upeita <3

Kiitos paljon! Oot niin uskomattoman suloinen. <3 Piristit tätäkin päivää huimasti. 🙂

Vastaa

Ihanaa että teillä on suunnitelmissa mennä sukulaisia tapaamaan ja esittelemään Ela! Lennot varmasti jännittää mutta oon kuullut että tässä vaiheessa se on vielä helppoa kun vauva ei ole yhtä vilkas kun taapero. Haluaisin itse tulla Suomeen esittelemään meidän poika mutta yli vuorokauden kestävät matkat yhteen suuntaan jännittää kanssa ja ajankohta ei vaan anna myöten. Mutta jonakin päivänä vielä..

Joo ootellaan sitä innolla. 🙂 Ja apua en voi kuvitellakaan mikä rykelmä olisi tulla pikkuvauvan kanssa Sydneystä Suomeen… Toivottavasti pääsette kuitenkin pian tapaamaan sukulaisianne, tavalla tai toisella. <3

Vastaa

Kiitos paljon, Ida! Ihania kesäpäiviä myös sinne. 🙂 Ja kiva kuulla, jos Aladdin ei tuottanut pettymystä! Toivottavasti munkaan kirja ei tuota haha. 😀

Vastaa

Kommentoi