Kategoriat
Hyvinvointi Työ & Opiskelu

Kurkistus kolosta

Taukoa tauosta. Vielä en palaa täysin voimin takaisin mutta oli silti sellanen fiilis, että haluan kertoa mitä kuuluu ja mitä olemme tehneet.

Olemme olleet mökillä. Jännitti miten Ela pärjää itikoiden keskellä, ja vaikka nukuimme koko viikonlopun lusikassa, mä sain lähemmäs 50 itikan puremaa ja neiti 0.

Olemme olleet Suomenlinnassakin. Ela on todistanut olevansa erinomainen rantavauva, kunhan pääsee vaunujen kanssa varjoon. En olisi muuta odottanutkaan, onhan hän lapseni.

Ja äidillekin kuuluu hyvää. Mun piti ottaa töistä lomaa mutta olenkin tässä suunnitellut ihan toisenlaisen yrityksen perustamista ja jopa toista kirjaa.

Mutta en aio valehdella, olen käyttänyt myös kokonaisia päiviä katsoen Jane the Virginia, Big Little Liesia, Youngeria, The Handmaids Talea, This is Usia, Good Girslia… Ja ei, vauvani ei nuku niin paljon, että ehtisin katsomaan näitä kaikkia mutta aika usein katsomme näitä myös yhdessä…

Olemme myös aloittaneet soseet. Ela on ihan täpinöissään, heti kun näkeekin lusikan, silmät täyttyvät suuremmalla ilolla kuin mitä äitiä katsomalla. Allergisia oireita ei ole vielä ilmennyt mistään ruoka-aineesta, vaikka olisinkin toivonut niitä mustikan jälkeen. Mustikka on niin vittumaista siivota.

Yliuomenna menemme tapaamaan ystäväni uutta vauvaa. Elalla tulee olemaan hänen kanssa 3kk ikäero ja kaavailen heistä jo nyt bestiksiä.

Ja ellei lipsuta liikaa takaisin vauvoihin, mä olin juhannuksena juhlimassa. Ihan baarissakin. Homobaarissa. Kaaduin jopa korkkareilla ja menin grillin kautta kotiin. Näitä asioita tarvittiin, jotta tunsin oloni taas omaksi itsekseni ja jotta voisin sanoa, ettei enää ikinä uudestaan.

Uskon, että jatkan vielä tämän viikon joutilaana sohvalla sarjojeni edessä, mutta on vain kohtuullista aloittaa puhtaalta pöydältä maanantaina: onhan silloin myös uuden kuukauden ensimmäinen päivä. Kaikki tähdet kohdallaan…

Mitä te olette tehneet?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Kurkistus kolosta”

Ihana kuulla teidän kuulumisia! Kateellisena luin menestyksekkäästä kiinteiden aloituksesta 🙂 Meillä poika on saanut kiinteitä jo kolme kuukautta. Eikä maistu vieläkään! Kerrat jolloin suu aukeaa ovat harvassa. Mutta kai se jossain vaiheessa alkaa sujumaan. Pakkohan sen on! Ihanaa kesän jatkoa teille 🙂

Kiitos kommenttistasi, ihana. Ja kiitos kun muistutit mua arvostamaan sitä, että kiinteiden aloittaminen on sujunut hyvin. Toivon teille samaa pian! 🙂 Sitä ja aivan ihanaa kesän jatkoa myös. <3

Vastaa

Meidän mökkeily meni aika samalla kaavalla. Minä oon täynnä paukamia päästä varpaisiin, Lunalla yksi pistos, jota ei tunnu edes kutittavan. En ynmärrä, miten tämä on mahdollista, mutta mielummin näin päin. 😅

Ihana kuulla, ettei teillä oo ilmennyt allergioita tai muita ongelmia kiinteiden myötä! Meillä alkaa kyseinen jännitysnäytelmä ensi viikolla. Hirvittää ja jännittää kivalla tavalla yhtäaikaa. 😂

Ja ihan mahtavaa, että oot päässyt viettämään vauvatonta aikaa oikein olan takaa. Toivottavasti seuraava päivä ei rankaissut turhan kovasti!

Haha en tajuu mikä itikkatsägä näillä meidän pienillä on. 😀 Vähän epäreilu jakauma… Ja voi vitsi, mä haluan niin kuulla miten teidän kiinteiden aloittaminen sujuu! 🙂 Tuun pommittamaan sua Instagramissa.

Vastaa

Kommentoi