Kategoriat
Uncategorized

Kun menetin sydämeni täysin

DSC_2136.JPG

Sä tuut sitten rakastamaan sitä enemmän kuin mitään tai ketään muuta maailmassa, sanoi ystäväni Enna viime helmikuussa kun kerroin siskoni olevan raskaana.

Ja kyllä se vain on niin – tämä pieni nyytti on siepannut sydämeni ja hän tuntuu tällä hetkellä elämäni tärkeimmältä asialta.

DSC_2123.JPG

Perhe on niin rakas. Tänäviikonloppuna saamme sukulaisvieraita niinkin läheltä kuin Australiasta (ainoa pätevä syy feidata Flow-festarit). Pääsemme myös juhlimaan tätini syntymäpäiviä koko suvun kesken. Kauheasti tapahtumia mahtuu seuraavaan pariin päivään, mutta yritän päivitellä kuulumisia myös tänne. Muuten Instagramin InstaStory on ahkerassa käytössä, sieltä voi seurata nimimerkillä @saranda.dedolli .

 

Ihanaa viikonloppua jokaiselle. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Kun menetin sydämeni täysin”

Mä mietinkin tässä yks päivä, että joko tämä tyyppi on saapunut 🙂 Ja hurahditko samalla tavalla, kun mä mun kummitytön saapuessa maailmaan. Jotenkin kaikki muu häviää siinä hetkessä ja elämä on pelkkää rakkautta sitä tyyppiä kohtaan <3 Onnea tädille!

Oii ihanaa että hänellä on jo ”faneja”. 😀 Ja hurahdin! Ei tätä tunnetta voi oikein etukäteen käsittää tai odottaa…

Iso hali kummitytöllesi mun puolesta kun seuraavan kerran näette. 🙂 <3 Ja mä toivon että sulla on maailman ihanin elokuu!

Onnea tätiydestä! Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa. On hienoa, että välität esim ekologosuudesta, mutta älä ota siitä liian suurta taakkaa! Olen sinua vanhempi yh-äiti (ei oma valinta), arki on välillä raskasta. Saan ihan hirveästi iloa ja virtaa blogistasi, instagram-kuvistasi ja niistä välittyvästä elämänasenteesta. Teet siis jo hyvää maailmassa. Nauti uusista kengistä! Ja kiitos blogista.

Voi <3 Olen oikeasti ihan sanaton. En osaa kuvailla kiitollisuuttani sua ja sanojasi kohtaan. Olen erittäin iloinen jos blogini tuo iloa sulle. 🙂 Toivottavasti tiedät että teit paljon hyvää piristämällä mua tällä kommentilla!

Mulla on ne uudet kengät nyt jaloissa ja niillä kävelen astetta kevyemmin tänään.

Kaikkea hyvää sulle ja sun lapselle/lapsille! <3 🙂

Kommentoi