Kategoriat
Vastuullisuus Yhteistyö

Kun ekologisuus ja laatu kohtaavat

DSC_5874.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Népra

Hyvinvoinnilla, mukavuudella ja ulkonäöllä on väliä. Mutta parasta on se, kun kaikki nuo asiat ovat saatavilla ymäristöä, ihmisoikeuksia ja suomalaista yrittäjyyttä kunnioittaen.

Olen ollut Népra-fani viime syksystä asti. Népra on kotimainen urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden valmistaja, jonka takana seisoo kaksi mielettömän taitavaa naista Lahdesta, Essi ja Ama. Essi ja Ama ovat luoneet brändin, jossa yhdistyy eettisyys ja ekologisuus mutta myös tuotteiden mukavuus, istuvuus ja kestävyys.

DSC_5833.JPG

DSC_5862.JPG

DSC_5850.JPG

Rakastan Népran tuotteiden minimalistisuutta, jonka ansiosta vaatteita voi todellakin käyttää missä vain. Vaatteet ovat toki teknisiä ja hengittävyyden, joustavuuden ja istuvuuden vuoksi täydellisiä kaikenlaiseen liikuntaan, mutta niillä voi hyvin mennä myös esimerkiksi ravintolaan tai kuten tällä viikolla todettiin, töihin.

Néprasta eettisen tekee yrityksen läpinäkyvyys ja esimerkiksi se, että se ei pyri tekemään kokoajan uusia tuotteita ja kannusta kuluttajia jatkuvasti ostamaan niitä. Päinvastoin, vaatteiden suunnittelulle ja valmistelulle annetaan aikaa, ja kun prosessi on valmis, uskotaan, että kuluttaja elää tuotteen kanssa pitkän yhteisen elämän. Néprassa laatu todellakin korvaa määrän, ja niin pitäisi olla kaikkien yritysten kohdalla.

Ekologisuus näkyy myös siinä, että laadukkaat materiaalit haetaan Italiasta ja valmistetaan naapurimaassamme Virossa. Nepran vaatteiden materiaaleista n. 35% on kierrätysmateriaalia.

DSC_5873-001.JPG

DSC_5865.JPG

DSC_5824.JPG

Kuvissa mulla on päällä Népran musta Epona-toppi, jossa on käytetty peräti 88% kierrätettyä materiaalia. Aivan älyttömän siistiä. Housut ovat Saturnus Tightsit, jotka ovat olleet minulla tällä viikolla ehkä 70% ajasta yllä. Viininpunaisen värin lisäksi näitä saa mustina ja tummansinisinä.

ALENNUSKOODI

Koodilla ”SARANDADEDOLLI” saatte kaikista Népran tuotteista 10% alennuksen 16.5. asti. Samaan päivämäärään mennessä kaikki tuotteet ovat tilattavissa myös ilmaisella toimituksella. Siirry sivustolle TÄÄLTÄ.

Kuvat: Ani Frei & Hanna Kärppä

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Kun ekologisuus ja laatu kohtaavat”

Kiva kun tykkäät! Mä luulen et Népran tuotteet on kyllä monen mieleen. 🙂

Kommentoi