Kategoriat
Koti & Sisustaminen Perhe & Ihmissuhteet

Kotona

”Kirjoitan tästä lähtien taas blogia”, sanoi Saranda elokuussa. Selvästi oon surkea pitämään lupauksia, sillä aikoinaan lupasin etten koskaan muuta pois Aurinkolahdesta. Pari vuotta sitten muutin — kivenheiton päähän mutta postinumero vaihtui ja lupaus särkyi.

Mutta NYT, nyt olen palannut takaisin, ja NYT sanon uudestaan etten koskaan muuta pois Aurinkolahdesta. Herran jestas, en muuta enää koskaan minnekään. Vannon, että muutto kolmen alle neljävuotiaan kanssa on ja tulee toivottavasti olemaan elämäni traumaattisin tapahtuma. Siihen päälle vielä se, että aloitimme molemmat uudet työt tämän muuttokuukauden aikana. Ja muuttoviikolla lasten piti tietysti myös sairastaa, mites muutenkaan!

Tuntuu, että olisin taas kotona. Olin jo unohtanut että täällä tuoksuu aina tuore kahvi. Vanhan kodin puitteita ei ole voittanutta, mutta täällä on universumin feng shuit kohdillaan. Täällä on

*kliseevaroitus*

mun sydän.

Olen hukuttanut monia osia itsestäni aina vauvavuodesta toiseen, mutta tänne palaaminen on tuntunut siltä, että rakentaisin itseäni uudelleen. En tismalleen samanlaisena kuin olin; kaikkea ei saa takaisin, monia asioita en haluaisikaan. Mutta pikkuhiljaa itseäni sellaisena kuin haluaisin olla nyt kun elämässä on tilaa myös muulle ja lapsiluku onnellisen, peruuttamattomasti, vannotusti, ei-ikinä-enää täynnä. (Joojoo en tiedä yritänkö vakuuttaa teitä vai itseäni. Mutta kattokaa nyt miten söpöjä ne on! 😍)

Ja tosiaan mä aloitin myös osa-aikaisen työn! Mikä on tosi kiva, tosi mua, tosi jännittävä. Oon ollut siitä tosi innoissani. Vauvankin kanssa on toki ihanaa olla kotona, mutta kaipaan arkeen jotain muutakin, olen aina kaivannut. Uusi työ myös mahdollistaa taloudellisesti sen, että vanhempainvapaan jälkeenkin voin jäädä lasten kanssa osittain kotiin vaikka kuinka pitkään, ja se tuntuu tosi hyvältä. Huomisen minä tulee kiittämään tämänhetkisisistä valinnoista. Tämänhetkinen minä kiittää aikuisseurasta ja haasteista, joihin ei liity Pipsa Possu -palapelit.

On monia asioita, joita vanhasta kodista tulee ikävä. Tilaa, omaa laituria, merinäköalaa… Mutta eniten niitä hassuimpia omituisuuksia: esikoisen hevostarraseinää, minkä ansiosta hän opetteli pois vaipasta. Nyt hän on omien sanojensa mukaan jo iso tyttö ja pienet tarrahevoset hävisivät muuttosiivouksen myötä. Tulen ikävöimään pientä keittiötä, johon ahtauduimme kakkosen kanssa nauttimaan kahdenkeskisistä aamiaisista ettemme herättäisi iltavirkkuja. Tulen ikävöimään terassia, jossa nukutin koko kesän ja syksyn vauvaa sylissäni. Se tuntuu tosi haikealta, vaikka haikeinta tässä on se, että vauva ei nukahda enää syliini ollenkaan.

Ihmiset tekevät kodin.

Ja Aurinkolahti.

(Pitäisi kirjoittaa blogia useammin ihan jo siksi, että vauvasta on valtavan söpöjä kuvia enkä voi täyttää yhtä postausta sadalla kuvalla!)

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot:

contact@sarandadedolli.com

8 vastausta aiheeseen “Kotona”

Your blog is a testament to your passion for your subject matter. Your enthusiasm is infectious, and it’s clear that you put your heart and soul into every post. Keep up the fantastic work!

Элвис Пресли, безусловно, один из наиболее влиятельных музыкантов в истории. Родившийся в 1935 году, он стал иконой рок-н-ролла благодаря своему харизматичному стилю и неповторимому голосу. Его лучшие песни, такие как ”Can’t Help Falling in Love”, ”Suspicious Minds” и ”Jailhouse Rock”, стали классикой жанра и продолжают восхищать поклонников по всему миру. Пресли также известен своими выдающимися выступлениями и актёрским талантом, что сделало его легендой не только в музыке, но и в кинематографе. Его наследие остается живым и вдохновляет новые поколения артистов. Скачать музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно mp3.

The Beatles – легендарная британская рок-группа, сформированная в 1960 году в Ливерпуле. Их музыка стала символом эпохи и оказала огромное влияние на мировую культуру. Среди их лучших песен: ”Hey Jude”, ”Let It Be”, ”Yesterday”, ”Come Together”, ”Here Comes the Sun”, ”A Day in the Life”, ”Something”, ”Eleanor Rigby” и многие другие. Их творчество отличается мелодичностью, глубиной текстов и экспериментами в звуке, что сделало их одной из самых влиятельных групп в истории музыки. Музыка 2024 года слушать онлайн и скачать бесплатно mp3.

Ihana kun jaksat kirjoittaa blogia! Mä oon poistunut Instasta kun huomasin sen tekevän hyvää, mutta harmittaa että en pysty oikein seurailemaan sua (ja monia muita hyviä vaikuttajia). Täällä blogin puolella odotellaan siis aina, sitten kun ehdit tänne tulemaan 🙂 Sun tekstejä on kiva lukea.

Okei lol herkistyin ja voimaannuin tästä kommenttista niin paljon että aloin kirjoittamaan uutta tekstiä! <3 Toivottavasti pääsen julkaisemaan sen tällä viikolla. :) Kiitos niin paljon Laura, olet ihana ja sun sanat merkkasi mulle oikeesti tosi, tosi paljon!

Vastaa

Onpa kiva lukea taas blogia! Täytyy myöntää, että blogien lukeminen on viime aikoina vähentynyt, tai tuntuu myös siltä, että blogikirjoitukset yleensäkin ovat vähentyneet ja seuraaminen keskittyy enemmän esim. Instagramiin. Kaipaan kuitenkin edelleen myös blogikirjoituksia, joihin on helpompi oikeasti keskittyä kuin nopeasti selailtaviin storyihin (vaikka niitäkin on toki mukava seurata).

Onnea uuteen kotiin ja uudesta työstä! <3 Olisi kiva kuulla siitäkin enemmän, jos haluat kertoa 🙂

Kiitos. <3 Ja hei mä oon niin samaa mieltä! Tykkään rauhoittua blogien äärellä. 🙂 Mutta koska uusia blogipostauksia tulee aika vähän, tyydyttää sen tarpeen Instagramissa... 🙂

Ja tosi mielelläni kerron lisää mun työstä! Vaikka siellä Instagramin puolella hahah. Mutta lyhyesti se on vaikuttajamarkkinointia vastuullisten yritysten mediatoimistossa! 🙂 Se on freelance-työtä eli tosi kivasti sovittavissa perhe-elämään (ja omaan mielenterveyteen, haha).

Vastaa

Kommentoi