Kategoriat
Matkat

Kotimaan matkailu osa 5: Vierumäki

IMG_3709.jpg

Olen käynyt muutaman kerran Vierumäellä aikaisemminkin – vanhan työpaikkani kautta oli mahdollisuus vuokrata sieltä edullisesti mökki ja alueella asuva hyvä ystäväni on näyttänyt siellä parikin kertaa paikkoja.

Tällä viikolla olimme Vierumäellä pienellä vaikuttajaporukalla yes girlin houstaamana. Kyseessä oli get your shit together -tyyppinen bootcamp, jossa oli tarkoitus käynnistää syksy liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ja mikä on parempi paikka siihen kuin liikunnan mekka Vierumäki?

Reissu käynnistyi torstaiaamuna Green Hippo Cafessa, jossa söimme herkullisen aamiaisen ja tapasimme kaikki mukaanlähtijät meidän mahtavissa tiimivaatteissa. Saimme kaikki urheiluvaatteet Under Armourilta, joissa oli tosi mukava olla koko aika. Matkaan Helsingin keskustasta Vierumäkeen meni n. puolitoista tuntia.

IMG_3666.jpg

IMG_3669.jpg

IMG_3675.jpg

IMG_3705.jpg

Ensimmäinen aktiviteetti oli curling, joka taisi olla suurimmalle osalle ihan ensimmäinen kerta ikinä. Ihan mielettömän kivaa ja just sellaista mitä ei muuten tulisi itsekseen varmaan koskaan kokeiltua. En ole koskaan viihtynyt erityisemmin jään päällä joten tämä oli mulle aika mukavuusalueen ulkopuolella.

IMG_3837.jpg

IMG_3840.jpg

IMG_3886.jpg

Curlingin jälkeen siirryimme meidän tosi makeelle mökille vaihtamaan vaatteet ja sieltä lähdimme pelaamaan tennistä. Tennis oli todella hauskaa ja yllättäen olinkin ihan hyvä siinä. Mua oli etukäteen jännittänyt että miten jaksan raskauspahoinvoinnin ja kasvavan vatsan kanssa liikkumaan nämä pari päivää mutta tenniksessä tuntui että olin taas oma (joskus liikunnallinen) itseni. Saimme pitää Wilsonin mailat itsellämme, kuka kaveri tulee pelaamaan mun kanssa uudestaan?

IMG_4140.jpg

IMG_4238.jpg

IMG_4263.jpg

IMG_4356.jpg

IMG_4548.jpg

Tenniksen jälkeen ohjelmassa oli rentoutumista Kammin savusaunassa. Puhdistustuotteina oli Lumenen Harmonia -sarjaa, joissa on n. 85% luonnollisia raaka-aineita. Syksyiset kylpytakit saimme Jotexilta, haluaisin tilata samanlaisen myös miehelleni koska takki on oikeasti tosi mukava ja pehmeä.

IMG_4720.jpg

IMG_4729.jpg

IMG_4833.jpg

IMG_4843.jpg

IMG_4943.jpg

IMG_4958.jpg

IMG_5142.jpg

Saunan jälkeen siirryimme syömään samassa tilassa sijaitsevaan Ravintola Kalliokammeen. Ravintola on suosittu kuulemma hyvästä riistastaan, mutta kasvismenu oli todella herkullinen myös. Tunnelma oli viihtyisä ja saunan jälkeen jotenkin seesteinen – kuin kotona söisi mutta kaikessa rauhassa ja tietysti aivan erinomaisen kokin tahdittamana.

IMG_5297.jpg

IMG_5363.jpg

Seuraava päivä alkoi fit and balance -suppaamisella. Mä heräsin huonovointisena, ja koska aamupaineeni ovat edelleen todella matalat, päätin skipata tämän etten pökertyisi laudan päälle. Ihastelin menoa rannasta käsin ja voi vitsi, vaikka olisin ollut ihan täysikuntoinen, olisin varmaan tippunut veteen yrittäessäni päälläseisontaa tai muuta. Olen onneksi supannut nimenomaan samoissa vesissä aikaisemminkin ja se oli silloin tosi kivaa. Tuo Valkjärvi on aivan ihana.

IMG_5449.jpg

IMG_5516.jpg

IMG_5668.jpg

Suppaamisen jälkeen mökillä meitä odotti kattava aamiaisbrunssi. Samalla Adama piti meille tosi mielenkiintoisen luennon kehonkielestä ja sen merkityksestä itsevarmuudessa. Koko tapahtuman pääyhteistyökumppani oli Vuokkoset, joilta on ilmestynyt vähän aikaa sitten täysin biohajoavat kuukautissiteet ja tamppoonit. Raskaana ne eivät ole toki itselleni ajankohtaiset, mutta tiedänpähän mitä tuotteita aion käyttää kun lapsi syntyy ja ”saan” (jipii) kuukautiseni takaisin.

IMG_5727.jpg

IMG_5732.jpg

IMG_5742.jpg

IMG_5752.jpg

Viimeinen ohjelma olisi ollut Flow -kiipeilypuisto, mutta sitäkään ei suositella raskaana ja jouduin siksi sen skippaamaan. Mutta ei se mitään, onpahan syy palata ensi kesänä takaisin.

Oletteko te käyneet Vierumäellä? Ootteko tykänneet?

Lue myös:

Kotimaan matkailu osa 1: Loviisa

Kotimaan matkailu osa 2: Hanko

Kotimaan matkailu osa 3: Vallisaari

Kotimaan matkaillu osa 4: oma lähiympäristö

Kaikki kuvat: Juuli Rönkä / Paper Planes

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta aiheeseen “Kotimaan matkailu osa 5: Vierumäki”

Kommentoi