Kategoriat
Matkat

Koti, suloinen koti

Home sweet home.

Olen kotiutunut Lontoosta, jossa oli kerta kaikkiaan mahtavaa. Todella kaunis kaupunki, jossa paljon nähtävää  – ja kyllä, shoppailtavaa. Me otettiin todella paljon kuvamatskuu talteen, joten lupaan kyllästyttää teidät loppuun reissukertomuksilla ja valokuvilla kuhan jaksan niitä koneelle siirtää.

Mutta vaikka takana olisi näinkin upea matka, on aina ihanaa palata takaisin kotiin. Oma sänky, suihku ja ruoat. Kirjat ja tietokone. Ihmiset ja rutiinit. Laskeuduttiin Helsinkiin perjantai-yönä, ja heti lauantaiksi oli koko päiväksi äksönii. Treenit aamulla, töitä päivällä ja työpaikan illallinen illalla Flamingon Tapas Barcelonassa, josta jatkoin kaverini synttäreille ja sieltä Kokomoon. Niin kiva päivä!

IMG_20131028_075510_resized.jpg

Siinä mun tytöt, josta yksi flunssalainen puuttuu. <3

Rakastava perhe, läheiset ystävät ja hauskat työkaverit tekee kyllä Suomestakin ihan muigeen paikan olla. Vaikka myönnän kyllä suunnittelevani jo seuraavaa reissua, uups.

10 vastausta aiheeseen “Koti, suloinen koti”

Minne ajattelit mennä seuraavaksi? Jos hyviä shoppailukaupunkeja kaipaat, ehdotan Milanoa tai Madridia. Molemmista erittäin hyvät kokemukset, jotka sai ainakin mun matkalaukut täyttymään. Molemmat myös tosi kauniita kaupunkeja muutenkin, lämpesin itse niille enemmän kuin Lontoolle. 🙂 Lähdenkin Milanoon takaisin jo joulukuussa!

Jes, kiitos kovasti vinkeistä! En oo käynyt kummassakaan, olen eksynyt Italiassa ja Espanjassa eri paikkoihin. Pitää siis pistää korvan taakse. 🙂 Ja hauskaa reissua sulle joulukuussa! Pieni kateus iski, haha.

Härregyyd toi sun vaaleeverikköystäväs näyttää ihan Scarlett Johanssonilta!? 😀

kaikki matkakertomukset ovat mun mielestä blogien ”herkkupaloja”, joten anna tulla vaan!

Kommentoi