Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus Yhteistyö

Kosmetiikkaminimalisti, vuoden ympäri

Kaupallinen yhtestyö: House of Organic

Olen kosmetiikkaminimalisti, vuoden ympäri. Ja se vähäinenkin määrä ihonhoito- ja meikkituotteita joita käytän muina vuodenaikoina, kutistuu kesää myöten. Etenkin kesällä laatu korvaa määrän ja arvostan sitä, että voin pakata rantakassiin vain muutaman luottotuotteen ja että iltaisin kun pesen kasvoni, lavuaari ei mustu raskaasta meikistä.

Laadulla tarkoitan tietysti luonnonkosmetiikkaa ja vielä sellaisia merkkejä, joita olen totenut jo itse toimiviksi. Suomen kesä on ehkä vähän liian lyhyt aika mun makuun uusille kosmetiikkatestauksille. Toki jos vakiotuote on muutenkin loppumassa, kaverilta on kuullut hyvän suosituksen ja hinta on kohdillaan, kannattaa itselleen uusiinkin luonnonkosmetiikkamerkkeihin sijoittaa. Kuten itsekin tein nyt Yin Your Skinin kanssa!

Mä hyödynsin House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät juuri edellämainittujen syiden takia: House of Organicin virtuaalikaton alla on mun lempparikosmetiikkamerkit, kätevämmin kuin missään muualla. Luonnonkosmetiikkapäivillä, jotka kestävät nyt sunnuntaihin 17.5. asti, vallitsee myös edukkaat hinnat. Siispä menin ja annoin viimein mahdollisuuden paljon hehkutetulle gua shaamiselle! (Miten tämä taipuu suomen kielessä? :D)

Tilasin kaksi gua sha -tuotetta Yin Your Skinistä: jadekivestä valmistetun NIVA -lusikan, joka on tarkoitettu tummille silmänalusille ja ryppyjen silottamiseen sekä JALO -kasvolastan. Kesällä kaikki kutkuttavat asiat ja valon määrä tuppaa valvottamaan, mutta en tietenkään halua näyttää valvonneelta… Ajatukseni ovat myös syksyssä ja tulevassa pikkuvauva-arjessa, jolloin yöunet tulevat vähenemään varmasti entisestään. Silloin on hyvä olla NIVA-lusikan kaltainen, tehokas turvotuksen poistaja (ja tietysti hyvä silmänympärysvoide) käden ulottuvilla.

Myönnän, että guashaustekniikka on meikäläisellä vielä vähän hakusessa, mutta se on vakiinnuttanut jo nyt paikkansa  hemmottelurituaalin viimeiseksi vaiheeksi. Saunan jälkeen gua sha -käsittely ja puhtaat lakanat = vaivun ikuiselta tuntuvaan uneen.

Sitten niihin tutuimpiin merkkeihin: tilasin House of Organicilta suosikkikosmetiikkaani Zuii Organicia ja Everyday Mineralsia. Kaikkein yksinkertaisin kesämeikkini on seuraava: kevyt meikkivoide, sipaisu aurinkopuuteria ja jotakin väriä vielä huulille. Tilasin Zuii Organicilta loppuneen tilalle saman huuli- ja poskipunan, koska siinä on kätevästi molemmat funktiot samassa purkissa. Ja tuo purkki on niin kaunis! Kesän luottotuote, joka kulkee aina ja kaikkialla mukana.

Mua pidempään seuranneet lukijat ja koko kaveripiiri tietää, että Zuii Organic on lempimeikkimerkkini ja se edustaa minulle nimenomaan sitä, että vähemmän on enemmän: muutamalla luottotuotteella saa todella kivan lopputuloksen. Se on vegaaninen ja monia sertifikaatteja ansainnut luonnonkosmetiikkasarja, jossa on kuitenkin kauniit ja vahvat sävyt ja ennen kaikkea kestävä lopputulos. Juuri WhatsApp-ryhmässä yksi ystäväni kysyi suosituksia luonnonkosmetiikkaripsiväreistä ja empimättä vastasin että oma lempparini on ollut (siinäkin) Zuii!

Ja tietysti tilaukseen mahtui ennakoivasti myös aurinkorasvat niin meille aikuisille kuin lapsellekin. Sekä Algamaris että Acorelle ovat tuttuja ja turvallisia merkkejä aikaisemmilta kesiltä, mutta nimenomaan näiden purkkien avaamista saamme hetken vielä odottaa. Vai pitäisikö olla tunnollinen ja levittää nyt jo aurinkorasvaa kasvoihin, varmaan pitäisi… Viime kesänä meillä oli Elallekin ihan tavallinen voidemainen aurinkorasva, mutta ajattelin että nyt pienen ihmisen liikkuessa lisää tällainen suihkautettava mutta nopeasti kuivuva aurinkorasva olisi kätevämpi. Mutta kuten sanoin, tätä yksilöä en ole vielä päässyt käytännössä testaamaan, eli ihan vielä en voi vilpittömästi suositella!

House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat siis vielä tämän viikonlopun voimassa, alla linkit tämän ja tulevien päivien tarjouksiin:

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Ja koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin.

Ps. Mun Instagramissa on nyt 2 x 50e lahjakorttiarvonta House of Organic -verkkokauppaan. Käypäs osallistumassa!

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

2 vastausta aiheeseen “Kosmetiikkaminimalisti, vuoden ympäri”

Hankin viime joulukuussa kans gua sha -kiven ja olen sitä ahkerasti joka aamu käytellyt, mutten vieläkään oikein tiedä onko tekniikkani oikea tai onko ihossani tapahtunut sen kummempia muutoksia parempaan tai huonompaan, mutta onhan se nyt hemmetin rauhoittava aloitus päivälle vaan jonkin aikaa keskittyä vain yhteen asiaan – vaikka sitten kasvojen hivelyyn kivellä. 😀

https://astuharhaan.wordpress.com/

Kuulostaa ihanalle! 😀 Ja vasta nyt hoksasin että TOTTA, rutiinihan toimii yhtä hyvin ellei paremmin aamuisin. Ja onko tekniikalla edes niinkään väliä jos olo on sen jälkeen hyvä? <3

Vastaa

Kommentoi