Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

Koska kaikki muutkin

Elämässä aina oppii uutta. Eilen opin sen, että sääennuste olisi aina hyvä tarkistaa ennen uloslähtöä. Jep, en ole tottunut tähän koko sen 1 v ja 2 kk aikana, jolloin olen ollut äiti. Jos olisin omaksunut tämän tavan eilisaamuun mennessä, emme olisi välttämättä lähteneet miehen ja lapsen kanssa Alppiruusun puistoon ”ottamaan kirsikkapuukuvia” eli kääntymään kaatoräntäsateessa jo ensimmäisen viidenkymmenen metrin kohdalla.

Jostain syystä lopputuloksesta eli kuvista tulikin tosi kivoja, vaikka otimme ne alle minuutissa puiston sisäänkäynnin suussa!

Todellakin halusin myös itse kirsikkapuukuvat, kuten tuhannet muutkin suomalaiset tähän aikaan vuodesta. Ja se on mun mielestä ihan ok! Ei sitä tarvitse hävetä, että haluaa jotakin mitä kaikki muutkin. Jos en olisi antanut valtavirran herättää minussa innostusta, en olisi välttämättä koskaan aloittanut CrossFitiä, ryhtynyt vegaaniksi tai hankkinut Marimekko-kangaskassin (tai pari). Sisäinen motivaatio on saanut minut jatkamaan näitä asioita ja edelleen kantamaan sitä kangaskassia olalla. Mutta joskus varsinainen into aloittamiseen tulee ulkoa ja se on kuulkaa ihmiset kaikin puolin hyväksyttävää.

Oletko sinä ottanut kirsikkapuukuvia tai yrittänyt ottaa? 😀 Tänään me käytiin ihanan Annan kanssa ottamassa, jaan kuvat lähipäivinä!

Mulla ei ole tänään sen ihmeellisempää asiaa. Vielä on vastaamatta moneen sunnuntaipostauksen kommentteihin meidän rakennepoikkeavuudesta, kiitos kaikille tuhannesti lukemisesta ja lohduttamisesta. <3 Meillä on ollut tosi mukava iltapäivä Elan ja hänen serkkunsa kanssa ja nyt iltaa myöten odottaa perhesauna. Mua on vaivannut tänään hartia- ja selkäjumit, jotka alkoivat täsmälleen samoihin aikoihin myös Elan raskaudessa. Välillä tuntuu, että elän olojen puolesta kaksi identtistä raskautta!

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

12 vastausta aiheeseen “Koska kaikki muutkin”

Moikka<3 Hame on muutaman vuoden vanha kirpparilta, alunperin Weekdayn. 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Kiitos! 🙂 Sinne uusi yritys sitten kun itse alppiruusut kukkivat. 😀

Vastaa

On kirsikankukkakuvia otettu täälläkin 🙂 Otan varmaankin joka vuosi, mutta nyt poljettiin ihan Roihuvuoreen asti. Matkan varrella oli myös paljon upeita kukkivia kirsikkapuita.

Ihanaa että ootte ottanut! 🙂 Joo, itse puita löytyy niin ihanasti joka puolella, täällä Vuosaaressakin. 🙂

Vastaa

Ihana hame! Mistähän se mahtaa olla? 😍

Mä kateellisena katselen muiden kirsikkapuukuvia, eli varmasti kävisin ottamassa itsekin jos asuisin yhtään lähempänä. 😀 Kolme vuotta sitten Tukholmassa asuessani sain onneksi nähdä kirsikkapuiden loiston. <3 Ja oon samaa mieltä sun kanssa, näistä kuvista tuli säästä huolimatta tosi kivoja ja niistä välittyy kiva tunnelma!

http://www.lauralinnea.fi

Kiitos paljon. <3 Kirsikkapuukuvista tulee yleensä upeita mutta voin lohduttaa että se ryysis paikan päällä on glamourista kaukana… 😀 Hame on muutaman vuoden vanha kirpparilta, Monkin merkkiä. Tuskinpa siis löytyy valikoimasta enää kun ei mitään hajua milloin sitä olisi Monkissa myyty… 🙁

Vastaa

Kommentoi