Kategoriat
Kulttuuri

Koko vuoden suosituimmat postaukset

DSC_0297.JPG

Edellisvuoden luetuimmat postaukset olivat jokaisen kuukauden mukaan:

 

TAMMIKUU

Uusi kipinä vanhoista tavaroista . Konkreettisia vinkkejä siitä, miten vanhat vaatteet voi oppia näkemään uudessa valossa.

 

HELMIKUU

Vegaani ja sekasyöjä saman katon alla . Kokemukseni siitä, millaista on jakaa elämä ”sekaanin” kanssa. (Tästä aiheesta tulossa mahdollisesti uusi postaus.)

 

MAALISKUU

Tekopyhä vegaani . Vegaaniteemalla jatketaan: pohdiskelin postauksessa sitä, kuinka haluan laajentaa ympäristöä koskevat valintani myös ruokavalion ulkopuolelle.

 

HUHTIKUU

En mahdu mihinkään muottiin . Kirjoitin postauksessa mm. näin: ”En kuulu mihinkään muottiin – en tunnistanut itseäni yhdestäkään hedelmästä, kun piti valita vartalon malli vaatesovellusta varten. (Omena, päärynä, banaani – mitäh!?) Horoskooppini ei kerro minusta mitään ja ayurveda-testit näyttävät joka kerta eri tulosta. Ajatusmaailmani sopisi Kallioon mutta asun merenrannalla Itä-Helsingissä.”

 

TOUKOKUU

7 halpaa tai ilmaista treffi-ideaa . Jos jokainen postaukseni olisi näin luettu, tienaisin aiiiika hyvin… Ehkä koko blogihistoriani luetuin postaus.

 

KESÄKUU

Miten vegaanisuus on helpottanut elämääni? Pointit pitävät yhä edelleen paikkaansa!

DSC_0311.JPG

HEINÄKUU

Elämää Instagram-kuvien takaa . Juttusarja tarinoista Instagram-kuvien takaa, jotka harvoin ovat yhtä hohdokkaita kuin kuvat itse. 😉

 

ELOKUU

Kun omat häät ahdistavat . Hääaiheiset postaukset ovat olleet tosi suosittuja, tämä etenkin.

 

SYYSKUU

Elämää Instagram-kuvien takaa osa 2 . Mun täytyy selkeästi tehdä näille lisää jatko-osia.

 

LOKAKUU

Kohti parempaa mielen kuntoa . Kirjoitin mm. näin: ”Ajattelen, että tällä hetkellä mieleni on kuin rapakunnossa oleva kroppa, ja se kaipaa treenaamista voidaaksen ja jaksaakseen paremmin. (Ja ”fun” fact: kun mieli voi huonosti, niin voi muuten kroppakin. Rapakuntoinen mieli on ollut yhtä kuin rapakuntoinen ruho.)

 

MARRASKUU

Kuvat, jossa näytin mielestäni lihavalta . Otin osaa Trendin ja Lilyn #muhkumanifestiin, jossa haastettiin pinttyneitä ajatuksia selluliitista. Kuukauden ”hyvänä kakkosena” tuli postaus Mitä olen oppinut masennnuksesta?

 

JOULUKUU

Häät ja perustelumme 10 valintaan. Kertokaa ihmeessä, minkätyyppisiä hääaiheisia postauksia haluatte jatkossakin lukea. 🙂

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi