Kategoriat
Uncategorized

Koko elämä mukana – ekologisesti (+ alennuskoodi)

DSC_6367.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Globe Hope

 

Mä oon sellainen tyyppi joka raahaa koko omaisuutensa aina mukana – salikamat aamutreeneihin, vaihtovaatteet ja meikkipussi töihin, kamera ja objektiivit kuvaamiseen, läppäri ja laturi iltapäivätyöskentelyyn ja tietysti vielä sateenvarjo, kirja, lompakko, silmälasit ja mitä vielä…

Moisen tavaramäärän kuljettaminen vaatii kestävän laukun tai hartioiden terveyden takia mielellään repun. Olen vuosien saatossa hajottanut pari reppua ja siitä on tullut aina tosi paha mieli – en halua ostaa kokoajan uutta reppua jotta saan kuljetettua tarvitsemani tavarat mukanani.

Nyt käytössäni on Globe Hopen Linda-reppu. Globe Hope on ekologisten ja eettisesti kestävien vaatteiden valmistaja, joka hyödyntyää tuotteidenvalmistuksessa kierrätys- ja ylijäämämateriaalia. Globe Hopen tuotteet ovatkin erittäin kestäviä ja tyyliltään myös kauniita ja ajattomia, jolloin ne jäävät varmasti osaksi arkea todella pitkäksi aikaa. Esimerkiksi Linda-reppu on tehty Ruotsin armeijan laivastosäkeistä. Eli jos tämä ei kestä käytössä, joudun siirtymään matkalaukkuihin…

DSC_6361-001.JPG

Tykkään Linda-repun ulkonäöstä, käytännöllisyydestä (mm. taskujen määrästä, säädeltävistä hihnoista ja kantokahvasta) ja miltä reppu tuntuu selässä – siltä, kuin kantaisin vain paria hassua tavaraa. Selkäni on voinut nyt tosi hyvin, eli reppu on ekologisen ja ulkonäöllisen valinnan lisäksi myös ergonominen valinta.

Otin kuvan kaikista tavaroista jota olin koko päivän kantanut mukanani havainnollistaakseni teille miten paljon reppu nieleekään sisäänsä: mainitsemani kannettava tietokone, kirja, lompakko ym. härpäkkeet, hygieniapussi, treenivaatteet, pyyhe ja kamera, joka ei näy, sillä jouduin ottamaan sillä kuvan. Ihanaa että reppu myös säilyttää muotonsa oli se sitten tyhjä tai ei.

DSC_6416.JPG

Mikäli Globe Hopen tuotteet ovat jo vieneet sydämesi tai vaihtoehtoisesti jos mielenkiintosi vasta heräilee, koodilla ”TYHJAAJATUS” saat kaikista Globe Hopen verkkokaupan tuotteista 15% alennuksen. Verkkokaupassa on reppujen ja laukkujen lisäksi mm. muita asusteita, vaatteita, koruja, kodin sisustustavaraa ja kosmetiikkaa. Koodi on voimassa sunnuntaihin 19.11. asti.

Siirry käyttämään koodia ”tyhjaajatus” TÄNNE.

 

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi