Kategoriat
Uncategorized

Kohti täydellistä vaatekaappia: jokapaikan mekko

DSC_0413.JPG

Sen täytyy olla mukava, se ei saa puristaa mistään. Sen voi pukea töihin, rannalla, kauppakeskuksessa ja juhlissa. Se näyttää hyvältä korkokenkien, tennareiden, balleriinojen ja paljaiden säärien kanssa (vaikka niissä onkin erilaisia ruhjeita ja mutelmia salitreeneistä). Se on sellainen mekko, jonka tekee mieli pukea ensitreffeillä ja työhaastattelussa, ja joka varjostaa huonoa hiuspäivää ja korostaa sun parhaita puolia.

DSC_0408.JPG

DSC_0416.JPG

Lue myös kaksi edellistä Kohti täydellistä vaatekaappia -sarjan juttua: 30 minuutin sääntö & hyvät pyjamat

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “Kohti täydellistä vaatekaappia: jokapaikan mekko”

Minulla on onnea omistaa muutama luottomekko. Ne kulkevat aina ulkomailla mukana ja ovat Suomessa kesällä kovassa käytössä. Tuo on kanssa tosi kaunis mekko, joka sinulla on! Parhaat mekot on, vois sanoa aina, ajattomia. Menee vuodesta toiseen..

Kihlaus näkyy kyllä kuvissa <3 tai sitten muuten vain onnellinen hetki tallentui kameraan 🙂

Voin vain kuvitella miten kivoja sun mekot on! 🙂 Ja tosi hyvä pointti tuo ajattomuus, se on totta. Luottomekot on sellaisia joiden mallit ja kuosi ”eivät koskaan mene pois muodista”.

Ja aww miten kivasti sanottu, ihana Kirsihannele. :* <3

Kaikilla pitäis olla luottomekko eli juuri tuollainen jokapaikan mekko, jossa tuntee olonsa kauniiksi ja itsevarmaksi 🙂 Kaunis tuo sun mekko 🙂 Ja oot niin onnellisen näköinen näissä kuvissa!

Kommentoi