Kategoriat
Uncategorized

Kohti täydellistä vaatekaappia: hyvät pyjamat

DSC_0277-001.JPG

Ensiksi: pahoittelut kuvien laadusta. Huono valo yhdistettynä kameran vääriin asetukseen on lopputuloksea tämä.

Toiseksi: yksi lähes täydellisen vaatekaapin tunnusmerkeistä on mielestäni hyvinistuvat pyjamat. Olen jo vuosia (ehkä kymmenen?) pukenut iltaisin isoäitini vanhat pyjamat (mummilla taas on ollut ne käytössä toiset kymmenen vuotta ennen minua). Ne ovat rakkaat, mutta tietysti kulahtaneet eivätkä tunnu enää pehmeiltä yllä.

Siksi menin ja ostin ensimmäistä kertaa ehkä ikinä omat pyjamat kaupasta. Satiinialustopin ja siihen sopivat satiinipyjamahousut Lindexistä. En ole tietenkään hylännyt isoäitini pyjamia, ne ovat varalla pyykkipäiviä varten.

Okei, huijasin. Olen mä kerran ostanut pyjamat, muistatteko H&M:n ne Simpsonit-bokserit vuonna 2006? Ne mä ostin omilla viikkorahoilla.

DSC_0313.JPG

DSC_0300-001.JPG

Yksi arkeamullistava asia on ollut tajuta, että pyjamat ei ole yhtä kuin kotihengailuasu. Ne ovat kaksi asiaa erikseen. Pyjamat ovat nukkumista varten, niissä ei katsota TV:tä, tehdä ruokaa tai siivota. Näin pyjamien käyttöikäkin pitenee ja niissä on parempi nukkua.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Kohti täydellistä vaatekaappia: hyvät pyjamat”

Oi kuinka suloinen pyjama! Kaikenlaiset yöasut (mekot, shortsit + toppi, pyjama) on kyllä ihan mun lemppareita, ja täytyy myöntää, että mulla on vähän paha tapa vaihtaa heti kotiin päästyä yöasu päälle.

Hihi. 🙂 No mut pyjamissa onkin parasta! Musta on nykyään vaan ihanan spessua kun on oikeesti nukkumista varten pyjamat ja erillinen sellanen pakko-vaihtaa-jo-eteisessä -kotiasu. 😀 Aaaaah ihanaa päästä kohta kotiin vaihtaa…

Miten kaunis pyjama! Mä oon kans mekkomallisten yöpukujen ystävä. Talvella pitkä mekko pitkillä hihoilla ja kesällä lyhyempi lyhyilla hihoilla 🙂

Kiitos. 🙂 Ja oi vitsi ois kiva jos ois talvi- ja kesäpyjamat erikseen. Arjen pieniä ”life goalseja”. 😀

Löysin vahingossa mun vaatekaapista juurikin pyykkipäivänä täydellisen pyjaman: yli-iso ja siksi käyttämättä jäänyt t-paita + leggingsit. Nyt en nuku missään muussa yöasussa kuin sillon, kun tää on pesussa. 😀 Siitä olen ehdottomasti samaa mieltä, että yöpuvussa voi korkeintaan syödä aamupalan, mutta ei puuhata mitään muuta.

Tuo on niin totta, että yöpukuja ei tule kovin usein ostettua. varmaan tulee ajateltua, että eihän niitä kukaan näe, kun ne päällä vain nukutaan..Olet aivan oikeassa, että yöpuku/pyjama ei ole oleskeluasu, joka päällä siivotaan ja laitetaan ruokaa. Se on todella vain nukkumisasu. Ainakin minulle 🙂

Kauniin pyjaman oletkin löytänyt! Itse pidän eniten ”mekkomallisista”, kun muuten tuntuu, että vyötärö puristaa, ihan kuin olisi pitkät housut jalassa. En halua, että yöllä mikään puristaa mistään. Toki minulla on oikein kovia pakkasia varten flanellinen pyjama, ei vain ole tullut juuri käytettyä.

Hmm totta, en miettinytkään syitä miksi pyjamia tulee ostettua harvemmin. Toi on varmasti yksi!

Haha ihana sä. 🙂 Mä taas tykkään kun vaatteet ja niiden materiaali oikeasti tuntuu iholla. Huolehdin myös aina et keskivartalolla (selällä, maksanalueella) on lämmintä. 🙂 Siksi laitan aina yläosan housujen sisään, se näyttää kyllä vähän hassulta. 😀

Pyjama 😀 Nimimerkistäni huolimatta en omista tällä hetkellä yhtäkään pyjamaa! Olen suosinut flanellisia ruutukuosisia, sellaisia oikein perinteisiä. Eikä mitään toppeja yläosana, vaan pitkähihainen ja napillinen. 😉  Mutta en osaa nukkua pyjamassa. Nukkumista varten on yöpaita. Ja mieluiten juuri satiininen yöpaita eikä mikä tahansa toppi!

Haha ihanan ironista! Oii perinteiset yökkärit on mahtavia ja ajattomia. 🙂 Yöpaidatkin on kivoja jos niissä ei tule kylmä.

Kommentoi