Kategoriat
Työ & Opiskelu

Kirjoitan kirjan – nyt oikeasti!

DSC_0812.JPG

Muistatteko kun helmikuussa 2017 kerroin kirjoittavani kirjan? Silloin se oli vielä unelmaa – haave, jonka halusin toteuttaa joku päivä, mutta jolle mulla ei ollut mitään visioita tai suunnitelmia.

Tämän vuoden alussa kirjahaaveesta tuli tavoite. Löysin mielenkiintoisen aiheen ja aloin aktiivisesti kirjoittamaan. Joskus monta tuntia päivässä ja joskus taas meni monta viikkoa kun töitä tapahtui korkeintaan ajatuksen tasolla.

Viime viilolla tavoitteesta tuli realiteettia: allekirjoitin kustannussopimuksen, ja jos kirjoitan seuraavat viikot hullun lailla, kirjani ilmestyy jo tammikuussa 2019.

DSC_0820.JPG

Mä oon vieläkin vähän shokissa enkä oikein käsitä tätä kaikkea. Juuri se kustantamo jonka halusin, halusikin myös minut ja nyt MULTA ON TULOSSA KIRJA. Haloo, miten tätä voi sisäistää!?

(Ja se on muuten kirjakaupoissa ennen kuin meidän vauva on tässä maailmassa, kaksi aika isoa asiaa jännitettävänä ja odotettavana!)

Ainii, mitä kirjan aihe koskee? Yllätytkö jos kerron että vastuullisuutta?

DSC_0815.JPG

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

38 vastausta aiheeseen “Kirjoitan kirjan – nyt oikeasti!”

Oi, ihan supermahtavaa!! Tuhannesti onnea kustannussopimuksesta ja kaikesta! Tuntuu, ettei riitä edes sanat välittämään tätä kanssainnostusta 😀

Niin hienoa, että juuri sinä kirjoitat kirjaa ja vielä näin tärkeästä ja mielenkiintoisesta aiheesta. Odotan todella, että pääsen lukemaan, ja mahtavaa, että se ilmestyykin jo niin pian. Onnea vielä ja ihanaa, että unelmasi toteutuu! <3

Voi muru. <3 Mulle tuli niin lämmin fiilis tästä. Luin sun kommentin kesken pahaa hitto tästä ei tuu yhtään mitään –ahdistusta ja kummasti fiilis muuttui ihan toisenlaiseksi. Kiitos sulle! Oot älyttömän ihana!

Toivottavasti kaikki sunkin unelmat toteutuvat, sä oot todellakin ansainnut sen. <3

Veera <3<3<3 Niin oot sinäkin!! Kiitos niin paljon! Hahah, jos sattuu loppumaan kirjakaupoista kesken, varmistan et saat yhden kappaleen! 😀

Oooh, aivan mielettömän upea juttu! Oon niin fiiliksissä sun puolesta! Onnea mielettömän paljon!! <3 <3 <3

Unelmat on tehty toteutettavaksi! Ihan mielettömän hienoa! Superisti onnea!

 

OH WAU, MIELETÖNTÄ! <3 Moon niin onnellinen sun puolesta ja ylpeä susta! Sä oot Saranda inspiroiva nainen, josta on ihana motivoitua itsekin ja saada rohkaisua. Kiitos siis, että olet <3 Ja vielä kerran: sylin täydeltä onnea! <3 IIIIIIK, moon niin e-x-c-i-t-e-d! 

Mira || http://www.fashionpoetry.eu&nbsp;

Mira. <3 En tiedä mitä sanoa, niin suloinen kommentti. Jätti ihan suu auki. Kiitos miljoonasti. <3

Niin siistiä!! Halaus ja paljon onnea ️ Odotan innolla tuota, miten fiiliksissä voikaan olla :”D

Eikä, en usko et tajuut miten iloiseksi se mut saa jos tekin innostutte tästä. 😀 <3 Ihan sydän pakahtuu! Kiitos!!

Hei vitsi miten hienoa Saranda!! Onnea! Täällä odotetaan kirjaa innolla!

Vitsi miten iloiseksi ja itsevarmemmaksi tääkin kommentti sai, iso kiitos. <3 Ja ihanaa viikonloppua!

Mahtavaa <3!!! Ihan superpaljon onnea! En malta odottaa että pääsen lukemaan!

Kiitos tuesta. <3 🙂 Silläkin riskillä että kuulostan itserakkaalta, musta tuntuu että sä tuut tykkäämään kirjan sisällöstä. 🙂

Mä oon ihan samoilla fiiliksillä! Mä tiedän että tuun tykkäämään siitä, ja toivon että saan omaani myös kirjailijan nimmarit 🙂 <3!

Kommentoi