Kategoriat
Työ & Opiskelu

Kirjoitan toisen kirjan

Esikoiskirjani kirjoittaminen lähti siitä, mistä kaikki hienot unelmat lähtevät: sanomalla ne ääneen.

Tai tässä tapauksessa kirjoittamalla, mutta sama juttu. Helmikuun 15. vuonna 2017 paljastin mun suurimman haaveeni ja toukokuussa 2019 sain sen (kovien) kansien väliin.

Joten universumi, kokeillaan tätä uudestaan:

Mä kirjoitan toisen kirjan.

15.2.2017: ”On mennyt 15 vuotta ja haaveesta on vihdoin tullut tavoite. En tiedä milloin, missä ja mistä aion kirjoittaa. Mutta sen sijaan että tuhlaisin aikaa miettimällä että kehtaaanko mä nyt ees ajatella koko asiaa, aionkin miettiä vastaukset milloin, missä ja mistä aion kirjoittaa.”

No, tällä kertaa on mennyt puolentoista vuosikymmenen sijaan viisi kuukautta, mutta ensimmäinen kirjani ei jää viimeiseksi. Tällä kertaa sentään tiedän, että milloin aion kirjoittamisen aloittaa ja IIK, myös mistä. Ainakin suurin piirtein. En uskalla vielä kertoa, mutta arvauksia saa jättää kommenttilaatikkoon. (Ja jos tulee parempia ehdotuksia, voin vielä vaihtaa. Hehe.)

Ei siitä tuu samanlaista kuin ekalla kerralla, kyllä mä sen tiedän. Ekan kirjan kosketus on ekan kirjan kosketus, ekan kirjan ylpeys on ekan kirjan ylpeys. Mutta julkaistuna kirjailijana tokan kirjan kohdalla ei varmasti ole sitä ekan kirjan stressiä ja epävarmuuttakaan. Sitä tietynlaista, kun tekee jotain ensimmäisen kerran ja on vuoren varma, että on ihan paska.

Sano se ääneen. Siitä se lähtee.

Kuvat: Hanna Kärppä, käsimallina Ani Frei

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

8 vastausta aiheeseen “Kirjoitan toisen kirjan”

Mahtavaa Saranda!!!!

Nyt, kun kerran unelmia ja tavoitteita paljastetaan niin haluan paljastaa, että myös minä haluan kirjoittaa kirjan. Tiedän jo mistä, mutta en tiedä millä ajalla kirjoitan ja miten pitkään sen kirjoittamiseen menee. Aihioita on mielessä ja muistiinpanoissa paljon ja myös jonkinlainen hahmotelma kokonaisuudesta. Vasta viime viikolla päähäni välähti myös kirjoitustyyli, jota kohti lähden. Kamala miten pelottavaa tästä onkin puhua ääneen/kirjoittaa julkisesti!

Ihana oot! Mulla ei oo mitään epäilystä ettetkö sä onnistuisi siinä! Ihan mahtava että sanoit ääneen. 🙂 Tsemppiä, kyllä se unelma toteutuu!

Vastaa

Kommentoi