Kategoriat
Uncategorized

Kiitos sinulle, joka…

DSC_0105.JPG

Sain eilen yhden erikoisen ja iltaapiristävän kommentin blogiin. Olin aikaisemmin päivällä asioinut Vuosaaren/Columbuksen Citymarketissa ja unohtanut maksetun tuotteen kassalle. Myöhemmin huomasin, että myyjä oli jättänyt kommentin blogiini, jossa kertoi näin tapahtuneen (en ollut itse siis edes huomannut) ja että voin hakea tuotteen asiakaspalvelusta. Siis kuinka suloista! Olin niin otettu, että joku jaksaa nähdä noin ison vaivan pienestä asiasta.

Aloin viestin saatua pohtimaan muita tällaisia kilttejä ja ystävällisiä tekoja, joita tuntemattomat ihmiset ovat tehneet minulle. Tässä samalta istumalta tulee mieleen ainakin se kerta kun…

Poltin käteni viime kesänä töissäolessani myymälässä ja kaksi paikalla ollutta aussituristia auttoivat minua; he löysivät jääkylmän juoman jonka laittaa käteeni, tilasivat taksin puolestani ensiavulle ja laittoivat liikkeen kiinni.

RUK:in tanssiaisissa olin unohtanut kaikki pinnit ja hiuslenkit kampauksen laittamista varten kotiin, ja minulle tuntematon tyttö antoi minulle omistaan puolet.

Vietin yön vatsakrampeissa sairaalassa ja alussa hyvin krantulta vaikuttanut laitoshuoltaja palasi hetken kuluttua huoneeseeni levittämään viltin päälleni.

Menin nykyisen kouluni pääsykokeisiin ja huomasin vasta paikan päällä, että olin unohtanut henkilöllisyystodistukseni pikkulaukkuun viime viikonlopulta (…). Paikalla ollut työntekijä (nykyinen opettajani <3) antoi minun tulla myöhässä pääsykoisiin sillä aikaa kun iskä toi ajokorttini koululle.

Bussikuski Kosovossa poikkesi reitiltään ja vei meidät vesipuistoon, kun olimme hypänneet väärään linja-autoon.

Ylinopeutta ajanut mieshenkilö törmäsi kylkeeni kun vaihdoin kaistaa, ja kolmas kuski pysähtyi paikalle todistamaan poliiseille että virhe ei ollut minun.

Muiden ystävällisyys saa itseni kyllä aina haluamaan olla parempi ihminen. Tällaisilla eleillä teemme tästä maailmasta paremman paikan.

Mitä kilttejä tekoja sinulle tulee mieleen – mitä on tehty sinulle tai sinä muille?

DSC_0110.JPG

DSC_0116.JPG

DSC_0104.JPG

DSC_0118.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

6 vastausta aiheeseen “Kiitos sinulle, joka…”

Vuosia sitten olin kävellen viemässä poikaa jalkkis harkkoihin. Poika ei jaksanut kävellä ja työnsin toista poikaa vaunuissa, joten otin pojan harteille, ikää pojalla ehkä 6 tai sinnepäin. Ohi oli ajamassa auto joka pysähtyi. Autosta tuli nainen joka sanoi että he vievät pojan autolla koska näytti niin raskaalta kantaa. Se nainen oli Saranda sun äitis. Se on jäänyt mieleen koska monet olisivat vain moikanneet ohi mennessä.

Kiitos tästä viestistä. Kiltti teko on myös se että tällainen on muistunut ja jäänyt mieleen. Tämä viesti ilahdutti päivääni paljon.

Kommentoi