Kategoriat
Uncategorized

Kiitollinen itsestäänselvyyksistä

Kiitollisuus on yksi niistä tärkeimmistä ellei tärkein asia, mikä tekee ihmistä onnelliseksi. Minulla on ihana perhe, rakastava poikaystävä, luotettavia ystäviä ja terveys tallella, mutta nämäkään asiat eivät loppujen lopuksi tekisi minut onnelliseksi jos en osaisi olla niistä kiitollinen.

Välillä on tahmeimpia aikoja ja päivästä on vaikea keksimälläkään keksiä asioita, joista olisi vilpittömästi kiitollinen. Silloin otan hieman erilaisen kiitollisuuskikan käyttöön. Kun päivä rullaa nihkeästi eteenpäin, pysähdyn miettimään itsestäänselviä asioita, jotka ovat arkisia ja jo ”automaatioita”. Viime aikoina tällaisia tapauksia ovat olleet esimerkiksi…

DSC_0036.JPG

En nukkunut pommiin töihin (vaikka en ollut muutenkaan nukkunut kertaakaan)

Työmatkalla ei ollut ruuhkaa (vaikka aamukuudelta Kehä III:lla ei ole ketään muuta kuin minä ja rekat)

Puhelimesta ei loppunut akku kesken (vaikka loppuisi kannan laturia mukana mutta onhan pistorasian etsiminen välillä ärsyttävää)

En kompastunut pyllylleni, pitänyt paitaa väärinpäin, hampaissani ei (tiedettävästi) ollut lounaan jäljiltä pinaattia enkä lähettänyt noloa avautumisviestiä väärään Whatsapp-keskusteluun.

DSC_0070.JPG

DSC_0046.JPG

DSC_0074.JPG

Kaikki todella tavallisia ja ihmeettömiä asioita, jotka olisivat kuitenkin voineet kääntää päivän vieläkin huonommaksi jos olisivat tapahtuneet. Saatteko kiinni? Olisin voinut nukkua pommiin, myöhästyä matkalla vielä lisää, pitää tärkeää palaveria pinaatit hampaissa tai lähettää sopimattomia viestejä puolituntemattomille. Välillä tekee oikeasti hyvää olla kiitollinen tällaisista vähän hassuistakin, tapahtumattomista asioista!

Iloista päivää sinne. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

3 vastausta aiheeseen “Kiitollinen itsestäänselvyyksistä”

Loistava kikka! Tulee varmasti käyttöön. Esim. tänään ei ole ollut ihan paras mahdollinen päivä, mutta en sentään myöhästynyt enkä edes saanut hylättyä kielikurssin suullisesta kokeesta, en kolaroinut pyörällä, en polttanut ruokaa pohjaan tai aiheuttanut muutakaan katastrofia keittiössä eikä sovituskoppien välisellä käytävällä ollut ketään kun myyjä epähuomiossa(?) avasi verhon(!) kun olin sovittamassa bikineitä(!!). :’D

Ainiin ja sen verran myös järki pelitti väsyneistä ja nuhaisista aivoista huolimatta, että en kyselemättä maksanut 300 kunaa (= n. 40€) muutamasta hassusta ruokaostoksesta, vaan huomattiin myyjän kanssa, että kuitilla oli itseasiassa juusto kymmeneen kertaan.

Hahaha toi sovarijuttu!!:D Ei vitsi, just tota tarkotin, kaikkee hyvää voi keksiä silti! 🙂 Ja juusto kymmenen kertaa?? Huh huh onneksi tajusit tarkistaa… Ois voinut vähän ottaa päähän jos ois tajunnut ton myöhemmin eikä ois ollut kuittii mukana / mahista päästä enää siihen kauppaan!

Nauti päivästästi, Suvi<3

Kommentoi