Kategoriat
Uncategorized

Kevään (

Toimituksen tyypit haastoivat kertomaan elämänmuutoksesta ja uusista aluista.

DSC_0159.JPG

DSC_0156.JPG

Tällä hetkellä elämässäni ei ole mitään uutta. On vanhoja kursseja ja vanhoja opiskeluun liittyviä valintoja lyötävä lukkoon. On yli kahdeksan kuukautta sitten viimeksi leikattu ja värjätty tukka. Uusimmat vaateostoksenikin ovat kirpparilta, käytettyjä. Rutiinit tuntuvat kaavoihin kangistuneilta ja tylsiltä.

Olen oikein odottanut, että jotain uutta ja mullistavaa tapahtuisi, vanhat dilemmat kuittaantuisi kuin itsestään ja tulevaisuudelle kirkastuisi uusi suunta.

DSC_0166.JPG

DSC_0157.JPG

DSC_0169.JPG

Mutta sitten mä muistin – on kevät, ja kevät on aina uusi alku. Saatan olla edelleen jumissa vanhojen valintojen kanssa, mutta toivon, että lämpimämmässä ja aurinkoisemmassa ympäristössä ne ovat helpompi tehdä. Viimeisimmät ostokseni saattavat olla edelliselle omistajalle puhkikulutettuja, mutta minulle ja vaatekaapilleni ne ovat upouusia. Keväällä rutiinit väkisinkin rikkoutuvat –  niin ne ovat aina tehneet ennenkin. Olen keväisin yleensä spontaanimpi, kevyempi, luovempi.

Mutta mun tukalle – tälle on oikeasti tehtävä jotain.

PS: Uudistettu Trendi on ihana!

PPS: Takki ja farkkupaita kirpparilta, mistä muualtakaan. 😉

 

EN: A new season, a new beggining. And thank you to my awesome Canadian cousin Pranvera for the pictures! ♡

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Kevään (”

Pimeys ja kylmyys saavat vetäytymään kuoreensa ja etsimään turvaa rutiineista. Kevät tuo valon ja vapauden, kunhan vain antautuu sille.

Näin jo ensimmäisen kärpäsen!

En ole koskaan ennen tätä kommenttia ajatellutkaan että talvisin rutiinit ovat vahvempia koska ne tuovat kaivattua turvallisuuden tunnetta. Mutta näinhän se on, oot ihan oikeassa! <3

Ja eikä!?:D Mahtavaa! Meilläkin alkaa tulla jo murkkuja…

Ihania ajatuksia! Kevät on todellakin mahtavaa aikaa: kaikki hauska on vielä edessä! Miten sitä aina unohtaakin, kuinka suloiselta kevätauringon ensisäteet tuntuvat poskipäillä?

Ps. Musta sun tukka näyttää upealta just noin! Kaunis liukuväri! :–)

Sanos muuta <3 Mustakin tulee keväisin ihan lapsenomaisen innostunut 🙂

Ja kiitos paljon, kaunotar! Pitää muuten saada ne kaffet pian aikaseksi! 🙂

Suht paljon 2nd handia ostavana olen samaa mieltä, ne jutut ovat minulle uusia 🙂

No nii! 🙂 Ja siistii et joku muukin kokee ostavansa paljon käytettyjä vaatteita. Musta tuntuu et oon ihan kauhee kirpparihaukka, mun jokasessa asussa on ainakin yksi tai kaksi asiaa jota oon löytänyt kirpparilta!

sun blogin kuvien laatu on parantunut huimasti 🙂 mukavaa kevättä sulle!

Kommentoi