Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Ketkä ovat rinnallasi ilon keskellä?

DSC_3450.JPG

Sanotaan, että vaikeina aikoina näet ketkä ovat todellisia ystäviäsi. Kuka on valmis tukemaan sinua silloin kun menee huonosti? Eroat parisuhteesta, talous pettää tai sairastut?

Välillä mietin, että yhtä tärkeää ellei tärkeämpää on pohtia, ketkä ovat rinnallasi ilon keskellä. Joskus elämän varjoisat yllätykset herättävät läheisiäsi juoksemaan tueksi, mutta ketkä eivät tarvitse sitä herätystä? Kuka ymmärtää muutenkin kysyä kuulumisiasi?

Kuka on aidosti onnellinen puolestasi kun löydät rakkauden, etenet urallasi tai treenaat elämäsi kuntoon?

Tällaisia asioita pohdin tänään. Olen itse asiassa pohtinut koko kevään. Kun läheiseni sairastui vakavasti, olin iloinen, että olin hänen elämässään ja kaikessa tukena jo ennen sairastumista…

Alla jotakin kuvia kaikkein rakkaimmista. Pitäkää omistanne huolta myös hyvinä päivinä. <3

DSC_1199.JPG

DSC_0136.JPG

DSC_3858.JPG

IMG_0333-Edit.jpg

DSC_1337.JPG

DSC_1752.JPG

DSC_3629.JPG

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

8 vastausta aiheeseen “Ketkä ovat rinnallasi ilon keskellä?”

Aivan ihana postaus, tärkeä muistutus kaikille! Tuli tosi kiva fiilis, varsinkin kun lukiessani tätä taustalla soi ysäri balladi ”Joe- No one else comes close” <3

Tärkeä juttu, liian usein määrittää läheisiä surun kautta, mutta yhtä tärkeää on se, kuka on mukana myös hyvissä hetkissä ja ilossa!

Ehkäpä tästä alkaa uusi blogikausi… Let’s see, let’s see 😉 Tuntuu niiiiin ihanalta ja kotoisalta täällä, ai että <3 ja ihanaa että mun lempiblogikin (lue: tämä <3) on pysynyt Lilyssä.

Mä luulen että mä olisin maailman onnellisin jos sä jatkaisit bloggaamista! 😀 <3

Kommentoi