Kategoriat
Uncategorized

Kehutaan itseämme

DSC_0031.JPG

Eksyin lukemaan vauva.fi -keskustelupalstaa (joo älkää kysytkö), jossa oli tarkoitus kehua itseään. Ilman negatiivisia kehuja kuten ”olen todella hyvä sotkemaan” tai jälkivähättelyä kuten ”minulla on hyvä juoksutekniikka mutta olen tosi hidas”. Mulle tuli siitä palstasta ja kehuista niiiin hyvä mieli! 

Se, että pahimmalta arvostelijaltaan eli omalta itseltään heruu kehuja, on terveen itsetunnon merkki. Omien positiivisten puolien tunnustaminen ei tarkoita sitä, että olisi jotenkin omahyväinen tai pitäisi itseään muita parempana. Päinvastoin, kun itsessään osataan nähdä kauneutta, on todennäköisesti niin sinut itsensä kanssa että osaa arvostaa myös ympäröivää maailmaa ja ihmisiä.

Ketjun kommentit ilahduttivat minua niin paljon, että ajattelin mitä jos kehuttaisiiin itseämme vähän myös täällä? Kerro kommenttiboksissa ainakin yksi omasta mielestäsi hyvä piirre sinusssa. Ei negativiisia kehuja tai jälkivähättelyä. Niitä olisi mukava lukea, ja toivottavasti teillekin tulisi siitä iloinen fiilis.

Minä voin aloittaa: Minulla on hyvä muisti enkä ole pitkävihainen.

DSC_0033.JPG

DSC_0018.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

19 vastausta aiheeseen “Kehutaan itseämme”

Mä miellän hyvän yleissivistyksen omaavat ihmiset mielenkiintoisiksi tyypeiksi, joiden kanssa on ihana käydä keskustelua ja jotka avartavat sitä omaakin maailmankatsomusta. 🙂 Joten toi on älyttömän hyvä piirre!

Ja KIITOS!!<3

Tykkään sipulinkuorimispiirteestäni (ystäväni ilmaisemana :D). Käymissäni kahdenkeskeisissä keskusteluissa kuorin kysymyksilläni huomaamattani toista ihmistä kuin sipulia, joka usein saa heidät näkemään asiat uudessa valossa. 

Hahah IHANA termi!! Ja aivan ihana ominaisuus! 😀 Pidä tosta hei aina kiinni.

Ihailen noita ominaisuuksia ihmisellä tosi paljon! Jos sulla on antaa jotain hyviä vinkkejä small talk -tilanteisiin, niille olisi allekirjoittaneelle käytttöä. 😀

Oon hyvä keksimään asioille ratkaisun / oon sellanen peruspositiivinen:-)

Tosta kun pidät kiinni niin elämässä ei voi koskaan olla mikään liian huonosti. <3

Osaan antaa positiivista mutta myös rakentavaa palautetta. Olen monesti kuullut että minuun voi luottaa.
Ja mitä tulee tuohon palautteen antamiseen: sinulla on positiivinen ja koukuttava blogi. 🙂

Iso kiitos!<3 Ihanaa että tykkäät olla täällä. 🙂

Tuo palautteen antaminen on mun mielestä todella tärkeää. Ja just se että uskaltaa antaa ihmisille vähän ”kritiikkiäkin”, ei ole mitään järkeä kertoa vain tsemppaavia kehuja. 🙂

Meinasin laittaa tähän jotain semityhjänpäiväistä työhaastattelukamaa, mutta sitten mietin, että tässä vissiin piti olla oikeesti tosissaan. No täältä tulee: Minulla on vahva oikeudentaju ja yleensä myös toimin sen mukaan.

Älyttömän hieno ominaisuus <3 Ja jos saan myös kehua sinua niin vaikutat fiksulta tyypiltä, joka ei pelkää hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle!:)

Kommentoi