Kategoriat
Uncategorized

Kavereiden ihanat blogit

Moikka! Vinkkaan teille tänäään muutamasta blogista, joita ystäväni kirjoittavat. Löydätte kenties uutta luettavaa ja mä puolestaan saan lesota mun kamujeni taidoilla. <3

1.png

Hanna: Love da Helsinki

Jos etsit kahvila- ja menovinkkejä Helsingistä, esteettisiä kuvia ja niiden päälle vielä hyvää mieltä, klikkaa tänne. Hanna on taitava kirjoittaja ja ihana ilopilleri myös ”oikeassa elämässä”.

Taru: Stuff About

Tarulla on monipuolinen blogi, joka sisältää hyvinvointiasioiden lisäksi pohdiskelevia aiheita laidasta laitaan. Myös videoita!

Ani: Naked Truth

Ani on ehkä sympaattisimpia ihmisiä joita olen tavannut, ja jonka syvällinen ja herttainen luonne tulee blogissakin esiin. Kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä tekstejä.

5.jpg

Johanna: Johanna Puhakka

Johannan blogia selailessa saa aina hymyn päälle – niin paljon kivoja ja kepeitä aiheita, luonnollisella ja rennolla otteella.

4-001.jpg

Mariya: Purple Puff

Mariyalla on pettämätön tyylitaju ja hienoja asukuvia, joiden kyljessä on usein myös pohdiskelevia tekstejä.

Katarina: Rosemary’s

Katan blogi on ihanan värikäs laajan aiheskaalan ja laadukkaiden kuvien ansiosta. Kata on tosi taitava valokuvaaja (vink vink, milloin seuraavan kerran kuvaamaan?;) )

Anna: X

Anna ei ole muutamaan kuukauteen päivittänyt sivujaan, mutta huhu kertoo, että hänen tuleva työharjoittelujaksonsa Malesiassa saattaisi herättää jälleen postausinspiraation… 😉

 

Onko teillä suositella kavereiden/omia blogeja?

 

Ps: Vielä tänäiltana ehtii lunastaa alennuksen Sun Rahan -rahanhallinnan itensiivikurssilta. Lisätietoa TÄÄLTÄ

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “Kavereiden ihanat blogit”

Oikeinkirjoituspohdintaa:
”kaverini ihanat blogit” tarkoittaa, että sinun yhdellä ystävälläsi on monta ihanaa blogia.
Monikkoideoita sanalle ”kaveri” löytyy monta: kavereiden, kaverien, kavereitten.

Yleisenä huomiona sanon, että olisipa kiva jos blogeissa yleensäkin panostettaisiin kieliasuun sen verran, etteivät ne tuhoaisi tuhansien nuorien lukijoidensa sanastoa kokonaan. 🙂 Tällaiset asiat mietityttävät itseäni!

Kiitos huomiosta, korjasin! 🙂 Joskus kun kirjoittaa niin paljon (useampaa postausta päivässä) eikä ole oikolukuohjelmaa, sattuu tosi hölmöjäkin virheitä. Mutta yritys on kova. 😀

Lilyn blogit onkin tuttuja kun roikun täällä suurimman osan päivästä 😀 Ihastuin oitis tuohon Rosemarys blogiin ja löysin sieltä taas vieläkin lisää luettavaa. 😀 Ketjureaktio hehe.. tuntuu että kaikki blogit on niin läpi selattuja että uudet tuttavuudet on tervetulleita. Kiitos siis!

Yes tää olikin homman tarkotus! 🙂 Kiva kuulla ja myös kivaa päivää sinne. <3 terkuin toinen lilyssäroikkuja 😀

Voi ihana, kiitos! Mikä kunnia! <3 Ja kiitos myös vinkeistä, osa on jo tuttuja blogeja ja osa taas mulle ihan uutta luettavaa! 🙂

Kommentoi