Kategoriat
Hyvinvointi

”Kaikkien päätösten ei tarvitse olla oikeita”

DSC_0344.JPG

Masentuneena kaikki on vähän vaikeaa; työnteko, asioista innostuminen, liikkumaan lähteminen ja jopa kavereiden näkeminen.

Ystäväni vitsailevat siitä, että olen maailman nopein päätöksentekijä – mun kanssa on kiva mennä shoppailemaan koska en jahkaile yhden paidan kanssa pitkään ja sulhaseni ihmettelee jatkuvasti sitä, miten vaivattomasti saan lyötyä hääpäätökset lukkoon. Siksi tuntuikin todella kummallista kun viime syksynä en osannut masennuksen vallassa tehdä minkäänlaisia päätöksiä, en pieniä enkä varsinkaan suuria.

Kun punnitsin yhtä työhön liittyvää päätöstä jo toista kuukautta (minä joka olen mm. irtisanoutunut muutaman minuutin mielijohteesta), pelkäsin ennen kaikkea että teen väärän päätöksen. Silloin poikaystäväni sanoi ääneen: ”Kaikkien päätösten ei tarvitse olla oikeita. Joskus itse päätöksen tekeminen on tärkeämpää kuin vaihtoehtojen miettiminen hamaaseen tulevaisuuteen asti.”

DSC_0310.JPG

DSC_0325.JPG

En onneksi enää ole masentunut mutta en vieläkään tiedä oliko tuolloin tekemäni päätös oikea. Sen näkee ajan myötä. Olen tänään iloinen siitä että olen saanut elämäniloni, energiani ja nopeat päätöksentekotaitoni takaisin. Kukaan meistä ei näe tulevaisuuteen, joten toivon että sinä teet tänään juuri sellaisen valinnan, joka tuntuu just nyt hyvältä. Ja jos asiat eivät päädy lopulta kuten toivoit, ainakin tiedät että olet joskus – kaikeissa kliseisyydessä – kuunnellut sydäntäsi.

DSC_0336.JPG

DSC_0340.JPG

DSC_0329.JPG

Kivaa viikonloppua. <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “”Kaikkien päätösten ei tarvitse olla oikeita””

Mä luen kerralla kaikki sun postaukset, kun pitänyt taas taukoa täältä 😉 Siksi näin jäljessä kommentti, mutta erittäin hyvä muistutus! Mä olen tehnyt todella monta ”väärää päätöstä”, mitkä ovat monen mutkan kautta vieneet minut kuitenkin oikeaan paikkaan 😉 Se vaatii vaan aikaa ymmärtää <3 Kiitos tästä <3

Voi miten viisas ajatus mieheltäsi! Kiitos siitä 🙂 Halauksia ja ihanaa Australian reissua!

»Joskus itse päätöksen tekeminen on tärkeämpää kuin vaihtoehtojen miettiminen hamaaseen tulevaisuuteen asti.«
Niin totta, omalla kohdallani usein tehdyt päätökset tuntuvat aiheuttavan jälkeenpäin vähän katumusta, tekemättä jääneet jutut enemmänkin…

Sama vika täällä: tekemättä jättäminen kaduttaa enemmän kuin tehty. Viisaasti sanottu, kiitos siitä!

Hieno ajatus! Mä aina lohduttaudun just sillä, että päätösten hyvä puoli on se, että aina voi tulla uuden valinnanpaikan eteen. Sitten voi tehdä uuden päätöksen, jos vanha tuntuu pätemättömältä. Toki kaikkia valintoja ja päätöksiä ei voi pyörtää, mutta aina voi päättää suhtautua uudella tavalla. Tämä taitaa olla meidän länkkärimilleniaalien ongelma: valinnanvapaus on niin ääretön, että monille on vaikeaa tehdä mitään päätöksiä tai elämänvalintoja. Uusimmassa Trendissäkin taisi olla juttu, jossa ihan tutkijaguru hypetti intuitiota. Sillä mennään siis!

Ai vitsi miten hyvä kommentti! Länsimaalaisten valinnanvapaudesta voisi tehdä ihan oman postauksenkin. 🙂

En malta päästä lukemaan uusinta Trendiä! Lähdin reissuun päivä ennen kuin se ilmestyi. 🙁

Ihanaa viikonjatkoa sinne. <3

Kommentoi