Kategoriat
Hyvinvointi Koti & Sisustaminen

Kadutko ennemmin jotain mitä teet vai mitä jätät tekemättä?

Kuinka viettää uuden vuoden alun, määrittää se loppuvuoden kulun.

Siinä tapauksessa mun loppuvuosi on uneton, stressaantunut ja etääntynyt. Onnellista uutta vuotta vain!

No ei kai, ihan kaikkiin sanontoihin mäkään en usko.

Mä en haluaisi pitää näin usein näin pitkiä blogitaukoja. Haluaisin olla se ihminen, joka osaa olla asiallinen ja ammattimainen paskamyrskynkin keskella. Mutta minkäs teet kun et osaa elää muulla tavalla kuin fiilis edellä – enkä todellakaan tarkoita tätä omakehuna. Haluaisin olla välillä se ihminen, joka antaisi järjen päättää.

Joka tienristeyksessä jaksaisi pysähtyä ja oikeasti miettiä vaihtoehtoja ja välillä, hitto vie, olla miettimättä mitään. Ja vaikka tietäisi mitä pitää tehdä, malttaisi silti odottaa hetken ennen kuin jatkaa matkaa. Varmuus ei ole aina päätös.

Olemme yöpyneet uudessa kodissamme maanantaista asti. Pelkällä patjalla sillä tilasimme spontaanisti kokonaisen futonsänkypaketin, jossa on 15 viikon (!!!) toimitusaika. Pikkuhuomautus: en ole koskaan edes kokeillut futonpatjaa.

Myös tämä koti on vuokrattu vain kuvien perusteella, ex-tempore muutamalla klikkauksella Lumon nettisivuilta. Se oli (virtuaali)rakkautta ensisilmäyksellä.

En osaa seistä niissä risteyksissä. Mitä ihmiset tekevät risteyksissä?! Menevät kokeilemaan patjoja uudestaan ja uudestaan, jotta sängyn saamiseen menisi vielä pidempi aika? (Kyllä.) Harkitsevat täydellistä asuntoa vielä hetken, vaikka siinä on se riski että joku ehtii nappaamaan sen sillä välin? (Valitettavasti kyllä.)

Ehkä kyse on siitä, että kestäisikö mieluummin katumusta siitä, mitä on tehnyt vai katumusta siitä, mitä on jättänyt tekemättä. Ja mä olen aina tiennyt kumpaan leiriin mä kuulun.

Uusi koti on ihana mutta ilmassa on ihmeellistä ”muuttomasennusta”. Edellinen asunto oli lämpimämpi ja sohva näytti siellä arvokkaammalle ja kauheesti mennyt kaikeen rahaa ja nönnönnöö. Silti, eilen ei tarvittu kuin viisi minuuttia täydellistä hiljaisuutta kun katsoin ulos parvekkeelta ja tiesin sydämessäni, että tää oli oikea päätös.

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

9 vastausta aiheeseen “Kadutko ennemmin jotain mitä teet vai mitä jätät tekemättä?”

Oi, miten ihanasti kirjoitettu! <3

Ihailen todella tuota sinun elämänasennettasi ja fiiliksen pohjalta elämistä!! Itse olen usein liiankin harkitsevainen, ja jään miettimään asioita ihan liikaakin, enkä osaa lopulta tehdä mitään päätöstä tai ainakin jään miettimään vielä jälkikäteenkin, olisiko sittenkin pitänyt valita toisin. Ihana kuitenkin lukea siitä, miten jotkut osaavat tehdä päätöksiä toisinkin 😀

Tuo futon-juttu kuulostaa kiinnostavalta! Olisikin kiva kuulla kokemuksia sitten kun saatte sen 🙂

Onnea hurjasti uuteen kotiin! <3

Minulla on aina tuo muuttomasennus, tai ehkä alakulo. Sama kun esim. pääsee pitkään odotetulle matkalle, usein ekana iltana kohteessa tulee mystinen alakulo. Onnea uuteen kotiin!

Hei apua nyt kun sanoit niin TOTTA, tää tunne on ihan samanlaista alakuloo kuin ekat päivät ulkomailla! 😄 Kiitos onnen toivotuksista ja kiitos valaisemisesta. 😄❤ Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Onnea uuteen kotiin. 💛 Toivottavasti muuttomasiksen viimeisetkin rippeet haihtuu pian!

Kommentoi