Kategoriat
Uncategorized

Juoksu taas syksyksi haltuun

Monet ihmiset juoksevat kesäisin ja uivat talvisin. Minulle on käynyt päinvastoin. Olen kesän aikana kuluttanut kaksi 10-kerran korttia Stadikalle ja pukenut juoksulenkkarit jalkaan ehkä neljästi.

Nyt haluan ottaa lenkkeilyn takaisin viikottaiseen ohjelmaani. Tarkoituksena on juosta pari lenkkiä viikkoon, yksi lyhyempi (3-5km) ja toinen pidempi (8-13km). Voi kuitenkin olla, että uinti on napannut jo niin ison osan sydämestäni, että toinen lenkki vaihtuu takaisin uintiin… Muuten hikoillaan sitten CrossFit-salilla.

Ai niin joo, minulla on edelleenkin maailman parhaat lenkkarit hakusessa. Tai siis omistan jo maailman parhaat lenkkarit, ikuisuuksia sitten saadut Addut. Adidaksen Climacoolit ovat olleet niin uskomattoman hyvät jalassa. Ne ovat olleet tukenani läpi tuhansien kilometrien – erilaisten juoksutapahtumien ja lukemattomissa eri maissa. Vaikken ole vieläkään huomannut niiden laadussa mitään vikaa, pienet reiät siellä täällä painostavat jo löytämään uuden luottoparin… Kertokaahan, jos teillä on vinkata jostain (toisesta) erinomaisesta juoksukengästä.

DSC_0065.JPG

Oliko teillä juoksukesä, ja tuleeko olemaan juoksusyksy?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

6 vastausta aiheeseen “Juoksu taas syksyksi haltuun”

Ite oon aiemmin harrastanut juoksua ympäri vuoden, mutta tänä kesänä tuli käytyä ehkä kolme-neljä kertaa lenkillä, sillä pyöräilin työmatkat ja oli pakko antaa jalkojen palautua muuten. Nyt on kesätyöt pulkassa ja pelottaa, että juoksukunto on romahtanut ihan kokonaan 😀 Kauhea kynnys lähteä lenkille..

Iso kunnioitus työmatkapyöräilylle, ihan mahtavaa kun oot jaksanut! Eihän se kunto oo välttämättä mennyt mikskään jos oot muuten kova juoksemaan. Parin kuukauden tauko tuskin suuria muutoksia tekee. 🙂 Sitä paitsi, se pyöräilyhän on saattanut vaan parantaa sun juoksukuntoa! 🙂 Aloittaminen tauon jälkeen on aina vaikeaa mut you can do it!

Mä alotin keväällä lenkkeilyn, ja juoksin ekalla lenkillä juurikin pyöräilyn ja crossfitin pohjalta pisimmän matkan ikinä. 😀 Eli rohkeesti vaan kokeilemaan!

Oli, ja tulee, ja uintisyksy myös. 🙂 Tosin kenkien vaihto on täälläkin edessä.

Ihana urheilijamimmi oot. <3 Kerro jos löytyy hyvät, voisin matkia perässä!

Kommentoi