Kategoriat
Uncategorized

Joulufiilistely saa virallisesti alkaa

IMG_3436_2.jpg

Rakastan joulun aikaa, ja kuukausi etukäteen on juuri sopiva aika hypistellä jouluvaloja, herkutella joukuherkkuja ja kirjoittaa toivelistaa joulupukille (eli pinnata paljon Pinterestissä). Aikaisempina vuosina olen aloittanut fiilistelyn vasta joulukuun ensimmäinen päivä, mutta todennut joka kerta, että se ei riitä mihinkään!

IMG_3512_2.jpg

IMG_3394_2.jpg

IMG_3375_2.jpg

Kuvissa lempi jouluneuleeni Primarkista. 🙂

Tänään siis pukeuduin punaiseen, kuuntelin junassa lempi joululevyäni (eli mitäpä muuta kuin Michael Bubleetä) ja söin välipalaksi joulutortun. Ilallalla olisi tarkoitus vielä nauttia glögiä kynttilänvalossa viltti ympärillä (ja läppäri sylissä mut minor details). Eilen olin niin innoissani kun aamulenkillä oli vielä edellisyön lumet maassa – olisipa huomennakin!

IMG_3435_2.jpg

IMG_3482_2.jpg

IMG_3437_2.jpg

Missasin muuten viime sunnuntaina Helsingin joulukadun avajaiset, mutta onneksi lähdetään ystävien kanssa lauantaina Porvooseen katsomaan miltä joulukauden avaus näyttää siellä päin!

Miten te, kamut? Onko joulun odotus jo tarttunut vai onko siellä kenties jopa antijouluihmisiä? 😀
 

Kuvat: Enna Rautiainen
 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Joulufiilistely saa virallisesti alkaa”

Oi ihanaa joulufiilistelyä ! Sitä ei voi ikinä olla liikaa. Bublen joululevy on niin mainio. Perinteisiä suomalaisia joululauluja nykyaikaisella twistillä on tarjolla Suvi Teräsniskan kahdelta joululevyltä. Suosittelen! 🙂

Hei en tiennytkään noiden olemassaolosta, kiitti! 🙂 Suvi Teräsniska ja suomalaiset joululaulut on molemmat ihania, joten menee todellakin kuunteluun.

Kommentoi