Kategoriat
Hyvinvointi

Jokaisen viikonpäivän paras hetki

DSC_1397.JPG

Ihanaa maanantaita, muruset. Mun viikko alkoi täällä Kosovossa perheen kanssa ja teidän ihanien kommenttien lukemisella. <3

Vielä hetkeksi haluan kuitenkin palata edellisviikkoon kun ymmärsin silloin listata luonnoksiin jokaisen päivän tähtihetken. Listojen suurfanina oli tosi terapeuttista kirjata näitä, ja palata niihin vielä vähäksi aikaa ennen uuden viikon käynnistämistä.

MAANANTAI

Julkaisinkin maanantaille oman Päivä mun kanssa -postauksen, jossa näkyy hyvinkin tarkasti mitä kaikkea tein silloin. Päivä oli tosi monipuolisen mukava mutta lempihetki oli ehdottomasti se kun illan päätteeksi sai vain olla oman miehen kainalossa (joka oli tuonut soijajäätelöäkin kaupasta).

TIISTAI

Tiistaina mun oli tarkoitus hoitaa mahdollisimman paljon työhommia pois alta ennen reissua mutta päivään mahtui kuitenkin yhdet ex-tempore iltapäiväkahvit mokkapalojen kera veljeni syntymäpäivän kunniaksi. Meidän pienin on jo 22!

KESKIVIIKKO

Pitkän lentomatkan jälkeen mummin näkeminen melkein vuoden ikävöinnin jälkeen. <3

DSC_1365-001_.jpg

TORSTAI

Se, kun sählinkipäivästä huolimatta onnistuin kirjoittamaan postauksen itsekurista ja hoitamaan muutenkin työjuttuja. Ehkä tylsä kohokohta mutta tuntui saavutukselta!

PERJANTAI

Ajoimme perjantai-iltana hieman syrjäisemmälle vuoristoon syömään molempien mummieni kanssa. Ihana illallinen pitkän kaavan mukaan lempeän auringonlaskun aikaan. Siskonpoikaa viihdytti mm. vedessä viihtyneet ankat ja jaloissa pyörinyt kissa.

LAUANTAI

Meillä on mieheni kanssa tapana lukea odotuskirjaa aina uuden raskausviikon alkaessa. Tällä kertaa jouduimme lukemaan etänä WhatsApp-videopuhelun kautta, mutta se oli ihan yhtä jännittävää. Perjantain rakenneultraa odotellessa. <3

SUNNUNTAI

Eilen menimme ensimmäisen kerran keväällä edesmenneen ukkini hautapaikalle. Olimme ukkini kanssa todella läheisiä ja mun on välillä edelleen tosi vaikea käsittää että hän on poissa. En jotenkin osannut puhua hänelle eilen tai tehdä muutakaan kuin vain huuhdella hänen hautakivensä ja ihailla niitä maisemia, joka hautausmaasta avautui. Tämä oli silti mulle tosi tärkeä hetki ja haluaisin ehtiä sinne vielä kerran ajan kanssa, vaikka hautausmaa onkin toisessa kaupungissa, ukkini syntymäkylässään.

Nyt jännitetään että miltä tämä viikko tulee näyttämään. Yksi kohokohta tulee olemaan ainakin se kun pääsen kotiin omalle kotikoneelle jossa on varastossa monet kuvat, eikä tarvitse survoa postauksiin vain jotain nopeasti luonnoksiin tallennettuja!

Mitkä olivat sun edellisviikon kohokohdat?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Jokaisen viikonpäivän paras hetki”

Moikka! Ihanaa kun kysyit ja anteeksi kun vastaan vasta nyt. En tainnut käydä eilen ollenkaan täällä blogissa. Luetaan Apteekista saatavaa ilmaista Vau.fi-odotuskirjaa. 🙂 Ihan kätevä opus jossa viikko viikolta selitetty kivasti asioita. Luonnollisesti ilmaiskamaksi vaan ihan hiiirveästi mainoksia…

Kommentoi