Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

Jokaisella on bikinivartalo

DSC_2691.JPG

Taas se aika vuodesta – kun kokeilen varpailla, että onko vesi riittävän ”lämmintä” että uskallan mereen uimaan.

Ei, moneen vuoteen en ole murehtinut sitä miltä näytän uimapuvussa tai bikineissä. En jenkkakahvoja tai turvonnutta vatsaa, selluliittia tai rumia varpaitani (okei viimeisin käy vieläkin aina silloin tällöin mielessä :D). Rakastan uimista, rannalla lukemista, kevyitä kesävaatteita ja uimapukuja niin paljon etten tasan tarkkaan anna yhdenkään negatiivisen ajatuksen omasta kropastani pilata noita iloja, joita voi tuntea Suomessa vain todella lyhyen aikaa.

DSC_2628-001.JPG

DSC_2627-001.JPG

DSC_2662.JPG

Jokaisella meistä on bikinivartalo. Jokaisella on lupa näkyä. Jokaisen vartalo on kaunis. Jokaisella on oikeus nauttia kesästä ja paljaasta ihosta. Ja jokainen meistä voi valita käyttääkö kesänsä keskittyen täydellisiin, (yleensä photoshopattuihin) bikinikuviin ja tiukkoihin dietteihin vai itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen.

DSC_2713.JPG

Ihania bikinikelejä sitten kun ne tulevat. 😉

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Jokaisella on bikinivartalo”

Hei mulla on sama ”ongelma” varpaiden kanssa! :–D Haha, voidaan kesällä pitää kuvaustreffit ja ottaa kuvia vain meidän paljaista varpaista, käy hyvin siedätyshoidosta ;–)

Mutta siis, ihan mahtavaa, että olet osannut ottaa kehopositiivisen asenteen. <3 Itse ajattelen samoin: en halua enää, että pilaan ihanaa rantapäivääni murehtimalla sitä, miltä näytän. Vaikka en aina 100% tyytyväinen olisikaan siihen, miltä näytän.

Ihana, tärkeä postaus.  Usein unohdamme olla lempeitä itsellemme ja rakastaa omaa kehoa. Oon itekin niin usein yrittänyt muokata vartaloani, kauhistellut peilikuvaani ja peitellyt pömppömahaa liian tylsillä vaatteilla. Hällä väliä, ketä varten pitäisi muka yrittää näyttää täydelliseltä nukelta? Jokainen on täydellinen sellaisena kun on. Rakkaat ihmiset rakastavat meitä kaikista makkaroista ja ”vioista” huolimatta ja muiden negatiivisista mielipiteistä ei kannatakaan välittää. Hah, mikä avautuminen 😀 Mutta kertoo siitä, että aihe osui ja upposi. Ihana Saranda 

p.s. sulla on SÖPÖT varpaat 

Juuri näin! Musta on surullista kun on saanut lukea juttuja näistä, kun jotkut on kommentoineet uimahallissa tai rannalla ”miten toiki kehtaa tänne tulla, tollanen läski”. Siis anteeksi kuinka! Pitääkö olla tietty rasvaprosentti ja näkyvät vatsalihakset, jotta saa poistua kotoa ja pukeutua muuhunkin kuin jätesäkkiin. Jollain oli kommentoitu vatsan raskausarpia. Aivan järkyttävää! 

Mun kroppani ei täytä nykyihannoin vaatimia kriteerejä. Mutta aion silti kulkea pienissä hepenissä kesällä! 

No vähintäänkin järkyttävää, ei mee jakeluun tollanen… Se on mun mielestä niin selvä että toisen ulkonäköä ei kommentoida, ei selän takanakaan.

Ihana sinä ja ihana teksti! Niin samaa mieltä sun kanssa, mutta miten sitä välillä sitten omalla kohdallaan nämä asiat unohtaakin? 

Kiitos muru. <3 Jotkut tosi itsestäänkinselvät asiat unohtuvat joskus herkästi… 🙂

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: