Kategoriat
Vastuullisuus Yhteistyö

Jatketaan kotimaisilla joululahjavinkeillä: ihanat HICCA lastenvaatteet

Kaupallinen yhteistyö: Weecos

DSC_0405.JPG

Eilinen postaus sai samantien paljon näyttöä, ja miksei olisi saanut? Joulu on monille antamisen aikaa, ja yhä useampi on kiinnostunut siitä, miten ne annettavat lahjat on valmistettu. Siksi haluasin samantien jatkaa toisellakin Weecos-yhteistyöpostauksella. Kuten eilen mainitsin, Weecos on kauppa-alusta netissä, jossa voi löytää tälläkin hetkellä yli 230 brändiä ja noin 5800 vastuullisilla periaatteilla valmistettua tuotetta.

Saatte Weecosin verkkokaupassa 31.12.2018 asti SARANDA10-alennuskoodilla 10% pois jokaisesta normaalihintaisesta tuotteesta.

DSC_0386.JPG

DSC_0421.JPG

Weecosissa löytyy myös suomalaisen HICCA:n tuotteita. HICCA valmistaa etukädessä mitä suloisempia lastenvaatteita ja -tarvikkeita, mutta myös naisten ja miesten asusteita. HICCA-vaatteet on suunniteltu kestämäään käyttöä ja aikaa, mikä on itselleni aivan ehdoton kriteeri kun ostan uusia vaatteita.

Mä tilasin meidän vauvalle sieltä tummanharmaat college-tossut, jotka pakkasin jo synnytyslaukkuun. Näissä hän siis kotiutuu parin kuukauden päästä – katsokaa nyt miten pienet! <3

DSC_0379 – kopio-001.JPG

Kuten olen aikaisemmin kertonut, tulemme saamaan ja ostamaan paljon käytettyjä vaatteita lapselle, mutta ajatuksena on hankkia ainakin HICCA:lta pari peittona ja imetysliinanakin toimivaa harsoliinaa. Enkä välttämättä pysty vastustamaan noita rusettipäähineitäkään… Huomasin, että Weecosissa iso erä HICCA:n tuotteita ovat jo 30% alennuksessa, eli mikäli uusille lastenvaatteille on tarvetta, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjous.

DSC_0435.JPG

DSC_0426.JPG

Tilasin HICCA:lta myös siskon pojalleni kuvissa näkyvän, puisen leikkiauton. Se on tehty käsityönä Kevaman-toimesta, joka on siis työkuntoutus- ja valmennuspalveluja tuottava kotimainen yritys. Olen heikkona kauniisiin leluihin, ja haluaisin että meidänkin lapsi leikkisi pitkälle vain puisilla leluilla. Niissä on ihana ajattomuuden tunne, ja lelut voivat toimia kauniina sisustuselementteinä samalla.

Lue myös:

Onko ihan hölmöä ostaa itselleen joululahjaa?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi