Kategoriat
Uncategorized

Järjestelmällisen bloggaajan käsilaukku

Oon aika pahis. ATK-opettaja puhuu edessä ja mä bloggaan täällä ruudun takaa salaa. Ja sitten ihmettelen, miksi en koskaan ikinä ymmärrä tekniikan päälle.

Ajattelin tehdä bloggaajien keskuudessa (joskus ollut) suositun ”Käsilaukun sisältö” -postauksen. Uskallan väittää, että laukustani löytyy melkein kaikki, mitä voin mahdollisesti päivän aikana tarvita. Passia vailla olisin valmis lähtemään sillä vaikka suoraa tietä lentokentälle ostamaan äkkilähdön jonnekin, ja pärjäisin niillä tavaroilla viikon. Jos siis saisi shoppailla.

image-1378152042188-V.jpg

Nonii. Siinä kuvakin kaikessa komeudessa.

Edessä kaikki viralliset koulutavarat: koulukansio, vihko ja kalenteri. Beigessä pienessä pussukassa löytyy söpöjä stabiloita, korostustusseja ja kyniä.
Oikealla ylhäällä silmälasikotelo (ja silmälasit sisällä, yllätys) ja vasemmalla ihana lompakko, joka oli siskoltani tuliainen Saksasta. Lompakostani löytyy korttien ja (vähäisten) rahojen lisäksi särkylääkettä, unilääke (haha, sain Australiassa ennen paluumatkaa kaksi pilleriä, söin yhden 11 tunnin lennolla ja säästin toisen, mutten varmaan tuu koskaan syömään sitä), lippusia ja lappusia – muttei mitään turhia -, pinnejä, kynsiviila ja ensiapuohjeet.

Lempparini on kuitenkin kukallinen hygienialaukkuni, josta löytyy kaikkea. Oikeasti, rakkaimmat ja tarpeellisimmat esineeni löytyvät nimenomaan tuosta. Hajuvettä, rasvaa, dödöä, ripsiväriä, peili, puuteria ja huiska, kaksi eri huulipunaa, huulirasva… Kampa, sheiveri, hammasharja ja -tahna, kynsiviila (taas), ponnareita ja rakko- ja normaalilaastareita. En tarvitse kaikkia päivittäin, mutta aivan varmasti kaikkia joskus.

Laukun sivutaskussa on pientä krääsää, joita en kaivannut esille: kotiavaimet, työpaikan avaimet, koulun lokeron avain, saliavain, puhelimen laturi, kuulokkeet, Dentistejä ja muistitikku.

Ottakaa mallia, jos tuntuu, että oma laukku räjähtää liitoksistaan, muttei sieltä koskaan löydy mitään tarpeellista. Nämä vie myös yllättävän vähän tilaa! Ainoastaan tuo jättiläinen koulukansio voi olla vähän hankala, mutta jos käytän pienempää laukkua, ahtaan kaikki paprut kalenterin väliin.

Okei nyt mä keskityn tähän kouluun. Ainakin vähäksi aikaa.

2 vastausta aiheeseen “Järjestelmällisen bloggaajan käsilaukku”

Kommentoi