Kategoriat
Uncategorized

… ja tänään olen niin monelle kiitollinen

DSC_0022.JPG

Halun kiittää kaikkia, jotka olette tukeneet tämän postauksen aiheen tiimoilta minua ja perhettäni. Olette mahtavia joka ikinen. Tällä hetkellä tuntuu, että olen miettinyt ja jutellut aiheesta siihen pisteeseen asti, ettei energia riitä enää vastaamaan postauksen kommentteihin. Toivottavasti ymmärrätte.

Jos olin silloin vihainen, tänään olen pohjattoman kiitollinen niin monelle. Aina kun olen kohdannut kriisin, olen sen keskellä saanut kokea, miten hyväsydämisiä ihmisiä on olemassa. Kuinka moni tahtoo aidosti auttaa ja tukea kun toisella on vaikeaa.

Kun elämä rullaa eteenpäin ja kaikki sujuu kuin tanssi, unohtuu helposti se, kuinka paljon me tarvitsemmekaan toisiamme.

Kiitos jokaisesta viestistä, linkin jakamisesta, puhelinsoitosta, meilistä, kommentista ja halauksesta. Haluan kiittää myös niitä, jotka uskalsivat tuoda eriviät mielipiteet esiin. On rikkaus, että ajattelemme asioista eri tavalla. Ja vielä suurempi rikkaus on se, että niistä pystyy keskustelemaan kypsästi ja että voimme elää toisistaan poikkeavien ajatusten kanssa rinnakkain, niin elämässä kuin blogissa.

Kaikki järjestyy. Joka kerta.

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi