Kategoriat
Uncategorized

Itsekuri vs. go with the flow

DSC_0045.JPG

Kuka tunnistaa näin kesän alla tämän ilmiön itsessään – kaksinkamppailun itsekurin ja oman fiiliksen kuuntelemisen välillä? Näiden tasapainon etsimisessä tuntuu meikäläisellä kyllä olevan työtä vuoden ympäri mutta erityisesti nyt kun kesä on aluillaan ja olen saanut vapauden aikatauluttaa itse velvollisuuteni, tämä korostuu. Blogissakin viime aikoina on ollut joko ennätysmäärän lukijoita keränneitä postauspiikkejä tai sitten parin päivän katoamisia.

1.jpg

DSC_0054.JPG

2.jpg

Mä arvostan todella paljon järjestelmällisyyttä, täsmällisyyttä ja sitä, että saadaan asioita aikaseksi. Mä arvostan ihmisiä, jotka eivät anna tekosyiden tulla tielle. Mä ihailen itsekuria ja määrätietoisuutta ja sitä, ettei anneta tilapäisten halujen horjuttaa pidemmänaikaisia haaveita.

Ja silti elämäni onnellisimmat hetket ovat liittyneet spontaaneihin yöuinteihin kun herätykseen on ollut vain pari tuntia ja kyllä-vastauksiin erinäisille ehdotuksille kun on oikeasti pitänyt olla sisällä nenä kiinni läppärissä.

3.jpg

DSC_0040.JPG

4.jpg

5.jpg

En halua arkea ilman rutiineja enkä heittäytyä täysin rebeliksi, mutta nyt jos koskaan on aika ja oikein tarjottimella ojennettu tilaisuus opetella spontaanimmaksi. Itsekurin voi säästää sateisille päiville ja talvelle. Tai ehkä se kulkisi siinä rinnalla ihan yhtä hyvin ellei paremmin jos ei yrittäisi niin paljon…

Ihana, toinen lilyläinen Sonja kommenttoi yhteen postaukseeni: Luotan itseeni että moraali pitää huolta että suorittaja suorittaa sen verran kun on tarpeen, ja välillä, etenkin kesällä on enemmän kuin ok antaa virran viedä spontaanisti. Tämä jäi jotenkin mieleeni, ja näihin sanoihin aion itsekin jatkossa luottaa pikkuisen enemmän. Ihana Sonja.

 

PS: Tänään on tulossa vielä yksi postaus, joka saattaisi ainakin muita lilyläisiä kiinnostaa, olkaahan muruset kuulolla!

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “Itsekuri vs. go with the flow”

Ihana sinä! Kun ei ole jatkuvassa suoritusmoodissa niin tulee enemmän hetkiä jolloin tuntee olevansa täysin elossa eikä haluaisi olla missään muualla just silloin. Ja siitähän elämästä on kyse! xxx

Nää kuvat!! <3 Tekstistä nyt puhumattakaan. Niistä huokuu niin ihana fiilis ja sun hyvä olo 🙂

Kommentoi