Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus Vastuullisuus

Ilmianna Suomen paras kirpputori

dsc_9525_0.jpgHelsingin parhaat kirpputorit on yksi blogini luetuimpia postauksia. Ihmiset päätyvät sinne yleensä Googlen kautta koska, no, ihmiset haluavat tietää mitkä ovat Helsingin parhaat kirpputorit.

Tästä syystä ajattelin tehdä vastaavan postauksen koko Suomen kirppareista. Koska en ole itse käynyt kovinkaan paljon muualla kirppareilla, tarvitsisin teidän apuanne.

Mikä on sun lähialueesi paras tai parhaat kirpparit?

Mistä saa kivoja vaatteita, kirjoja, asusteita, kodintavaraa, mitä tahansa? Mikä tekee kirpparista niin kivan? Se saa olla ketju tai jonkun yhdistyksen ylläpitämä, mutta myös pienempi ja persoonallisempi. Ei mitään rajoituksia siis.

Kerro oma mielipiteesi kommenttiboksissa (muista ilmoittaa myös kaupunki/kunta) ja tehdään yhdessä lista Suomen parhaista kirppareista! Päivitän kommenttien perusteella säännöllisesti listaa tähän postaukseen, jotta mahdollisimman moni tavoittaisi tiedon kivoista kirppareista. 🙂 Kommentointi ei vaadi rekisteröitymistä.

Iso kiitos avustanne!

SUOMEN PARHAAT KIRPPUTORIT

ESPOO

Kierrätyskeskukset

Nella ja Nuttu, Pihatörmä 1 (lastenvaatteita ja -tavaroita)

HELSINKI

Fida ja Fida Outletit

Flea Market, Merikannontie 3 A

Frida Marina, Kaarlenkatu 10

Ipanainen, Siltasaarenkatu 2 (lastenvaatteita ja -tavaroita)

Kierrätyskeskukset

Kallio kierrättää -Facebook-ryhmä

Little Copenhagen, Töölönkatu 8 (lastenvaatteita ja -tavaroita)

Marskin Muksut, Topeliuksenkatu 19

Relove, Sandelsinkatu 6 & Pursimiehenkatu 7

Vekarakirppis, Intiankatu 20 (lastenvaatteita ja -tavaroita)

JYVÄSKYLÄ

Kirpparilla.fi, Sorastajantie 1

JÄRVENPÄÄ

Itsepalvelukirpputori Helmi, Alhotie 10

Joken Osto ja Myynti, Wärtsilänkatu 12

KANGASALA

Pirkan kirpputorikeskus, Mäkirinteetie 4

KUOPIO

Citypörssi, Maljalahdenkatu 31

LAHTI

Perhekirppis Lanttila, Keijutie 29

OULU

Vadelmatarha, Kempeleentie 7

PORI

Patakirppis, Satakunnankatu 33-35

PORVOO

Kellarikirppis, Rihkamakatu 12

RIIHIMÄKI

Riihimäen Iso Kirpputori, Petsamonkatu 88

SALO

Radiokirppis, Helsingintie 22

TAMPERE

Jonnan Kirppis, Enqvistinkatu 7

Kirpputori Swap, Lindforsinkatu 4

Kirpputori Tarina, Laukontori 4

TURKU

Kårenin kirppis, Hämeenkatu 22 (järjestetään muutaman kerran vuodessa)

Mimmin Kirppis, Kaurakatu 44

Puutorin Kirppis, Brahenkatu 14

VANTAA

Eemelin Kirppis, Viisaritie 2

Esterin Kirppis, Laajanityntie 3

Perhekirppis Lanttila, Riihitontuntie 4

VILLÄHDE

Matruska, Koritie 2

NETTIKIRPPIKSET

Vähänkäytetty.fi

Päivitetty viimeksi perjantaina 1.5.2020 klo 08.00

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

32 vastausta aiheeseen “Ilmianna Suomen paras kirpputori”

Hei! Eikö listalla ole yhtään Oulun kirppistä? 🙂 Oulun Vadelmatarha on lapsiperheille must Oulussa käydessä. Tosi siistiä ja paljon myös merkkivaatetta tarjolla.

No ei ilmeisesti ollut ennen omaa vinkkiäsi! 🙂 Kiitos kovasti, lisäsin sen nyt. 🙂

Vastaa

Kiitos Ari! Hyvä vinkki tällaiselle esikoista odottavalle helsinkiläiselle joka ei oo kuullut vielä tästä. 🙂 Merkkasin ylös, kiitos vielä!!

Pirkan Kirpputorikeskus on tosi hyvä! Tosi suuri, siisti ja aina löytyy jotain. Plussaa myös suuresta lastenosastosta, erityisesti vaatteita löytyy tosi paljon. Sijaitsee Kangasalla Tampereen vieressä, Tampereen paikallisbussilla pääsee hyvin.

Turussa Puutorin kirppis ja Mimmin kirppis, ja kirppistapahtumista huikein täällä on joitakin kertoja vuodessa järjestettävä Kårenin kirppis.

Mun ois pitänyt tehdä tää postaus reilu viikko sitten niin olisin viime viikonloppuna tiennyt Turussa minne mennä kaivelemaan aarteita. Ensi kerralla sitten. 🙂 Kiitos paljon, lisäsin listaan!

Mä sanon kanssa Porvoon kellarikirppis! Sijaitsee just keskustassa niin sillä on kätevä käydä. Ulkonäkö pettää tän kohdalla, tää on just sellainen vähän kämäisen näköinen (ja vähän tunkkaisen hajuinen) kellari :—D Mutta täältä oon tehnyt aina parhaat löytöni! Usein siellä on aitoa vintagea, joten jos jaksaa vähän kaivella menemään saattaa bongata aarteita! Hinta on hyvin usein täällä kohdillaan myös.

Tosi hyvä vinkki. Oon käynyt Porvoossa varmaan 200 kertaa enkä kuitenkaan koskaan täällä. 😀 Korjaan asian!

Porvoossa Kellarikirppis, ihan vaan siksi, että on helposti saavutettavissa, koska sijaitsee aivan keskustassa. Järvenpäässä Helmi-kirpputori ja Lanttilat sekä Lahdessa että Vantaalla ovat myös käymisen arvoisia.

Meidän kodin lähellä on ihan huippu Eemelin Kirppis, Vantaan Hämevaarassa sijaitsee. Kirppis on ollut niin suosittu, että omistaja avasi Martinlaaksoon toisen kirpparin, Esterin kippiksen.

Toinen suosikkini on Myyrmannissa sijaitseva kirpputori, nimeä en nyt muista. Siellä on aivan mahtava lasitavaraosasto, josta voi tehdä löytöjä. Hinnat tosin ei aina näillä Iittala/Arabia/Riihimäen lasi tavaroilla ole halvimmasta päästä.

Kiitos vinkistä! Ex-vantaalaisena ja edelleen Vantaalla viihtyvänä arvostan. <3 Lisäsin listaan. 🙂

Frida marina Helsingin Kalliossa! Tunnelmallinen pieni kirppis, aina löytyy jotain ihanaa.

Heii mun mielestä oon monta kerta ratikasta kattonut että onpa söpö kirppari mutten oo vaan saanut aikaseksi jäädä kyydistä pois. Korjaan tämän lähitulevaiduudessa. 🙂 Kiitos ja lisäsin listaan!

Relove <3 itse en ole käynyt kuin Töölössä, mutta nykyisin näitä on muuallakin Helsingissä. Töölön myymälän yhteydessä on myös ihana kahvila, josta saa mm. järisyttävän hyvää tuorepuuroa.
Lastenvaatteiden osalta Ipanainen Hakaniemessä ja Vekarakirppis Kumpulassa.

Kiitos ihana vinkeistä! Lisäsin listaan. 🙂 En oo maistanutkaan Reloven tuorepuuroa vaik muuten syönyt siellä useamman kerran, ehkä joskus voidaan mennä puurolle yhdessä? <3

Nella ja Nuttu, lasten laadukkaita vaatteita. Kirppari sijaitsee Matinkylässä 🙂 pusuja babylle
Äiti sanoisi MLL

Tampereen Hervannassa Kirpputori Swap https://kirpputoriswap.fi

Ihanat valoisat tilat ja aivan mahtava palvelu! Yrittäjällä on tavoitteena luoda mahdollisimman asiakas- ja myyjäystävällinen kirppari, jossa on onnistuttu todella hyvin. Lisäksi kirpputorin yhdeydessä on oma Saaga Lifestyle myymälä, josta löytyy mm. käytettyä muotia sekä luonnonkosmetiikkaa. 🙂 Ja Saagalla on muuten myös omat nettisivut, joista voi tilata tuotteita kotiin. Ei siis tarvitse edes Tampereelle asti lähteä. 😀 https://saagalifestyle.com

Kuulostaa niin ihanalle paikalle! Mä niin teen retken tonne vielä tänä vuonna. 🙂 Kiitos, lisäsin listaan!

Ihana postausidea! 🙂

Jyväskylässä asuessani ihastuin kirpparilla.fi -nimiseen megaisoon paikkaan. Nimi aluksi vähän hämmensi, mutta kannattaa ehdottomasti tsekata. Se on hieman keskustan ulkopuolella, eli auto oikeastaan on tarpeellinen. Mutta halli on aivan valtava, siellä on vaikka mitä tavaraa! Aina lähtee jotain mukaan eli on ”vaivan” arvoinen. 🙂

Porissa suosittelen käymään Patakirppiksellä, seudun paras! Sama homma kuin edellisessä – iso halli, laaja valikoima. Plus kummassakaan paikassa ei ole sellaista inhaa ”kirppiskellarin” tuoksua eli iso plussa 😀 Molemmissa tosi mukavat työntekijät ja edukkaat hinnat, silti ihan laatukamaa eikä sitä pelkkää pilipalia.

Innolla odottaen muiden vinkkejä, kirppiskierrokset on niin parhaita 🙂

Lämmin kiitos kun jaoit! Kuulostaa tosi kivoilta paikoilta, lisäsin listaan! 🙂

Kuopion Citypörssi on kiva! Suht suuri eikä yleensä yhtään myyntipaikkoja tyhjänä, joten tavaraa löytyy. Vaatteiden lisäksi myynnissä paljon kirjoja, astioita ja muuta tavaraa. Täältä löytää yleensä aina jotain ja ylihinnoiteltuja vaatteita tulee vastaan harvoin. En ehkä lähtis Helsingistä asti vartavasten tätä katsastamaan mutta Kuopion kirppiksistä ehdottomasti paras, jos tälle suunnalle sattuu. Ja plussana se, että käytäville mahtuu vaunuilla 😀

Hei mahtavaa, iso kiitos kun jaoit! 🙂 Kuopiossa pitäisi muutenkin käydä pitkästä, pitkästä aikaa, nyt sille olisi vieläkin lisää syitä. 🙂

Kommentoi