Kategoriat
Uncategorized

Ihanaa pettymysten aikaa

1.jpg

Rakastan kevättä, se on vuodenajoista ylivoimainen lempparini. Kevät on ensimmäisten asioiden aikaa: ensimmäinen herätys ikkunasta tulvivaan luonnonvaloon, ensimmäiset linnunlaulujen ja purojen solinan äänet, ensimmäiset helpottuneet hymyt ihmisten kasvoilla ja – henkilökohtainen suosikkini – ensimmäiset paljaat nilkat.

Mutta, onhan kevät myös yksi pitkä pettymysten kausi.

Olen sellainen tyyppi, joka innostuu kun lämpötila nousee edes ujosti plussalle, ja olen aina varma että tästä se lähtee – toppatakit raivataan sinne, minne valo ei paista ja talon kaikki tasot täytetään tulppaaneilla. Sitten seuraavana aamuna herätään pakkaseen tai räntään, säätiedotus lupaa ankeaa takatalvea ja dösärillä ruho tärisee viimasta.

2.jpg

4´3.jpg

Noh, elämä on vähän sellaista. Innostutaan ja petytään. Innostutaan uudestaan ja petytään sitten lisää. Onneksi sisimmissämme tiedämme, että jonain päivänä innostuksen jälkeen ei seuraakaan pettymystä, vaan oikeasti aurinkoisempia, lämpimämpiä ja helpoimpia päiviä.

(Niin ja tämä siis pohjustuksena näille asukuville, kun piti laittaa ekan kerran kevyempi rotsi niskaan, mutta kaatosade pilasi maskaran ja hiukset viidessä sekunnissa ja merituuli sai kuvaajan kädet lähes kuolioon ja kuvat epätarkoiksi. Mutta tänään on taas innostuksen vuoro, niin kaunis sää!)

Jacket: Vero Moda
Skirt and shoes: H&M
Knit: Second hand

 

EN: Spring, I’m counting on you.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi