Kategoriat
Uncategorized

Ihana juustomies

Mulla on ollut muutama tosi kiva päivä takana. Oon saanut tehtyä kouluhommia, mutta myös nähnyt rakkaita vanhoja ystäviä ja tuttuja, juonut erikoiskahveja ja glögiä, innostunut uusista asioista ja jopa juhlinut. Eilen oltiin ihanien luokkalaisten kanssa viettämässä pikkutuhmia pikkujouluja, oli niin vapauttavaa päästä tanssimaan pitkästä aikaa. Heti tänä aamuna laitoin pienille nelosluokkalaisille soimaan AviciiHey Brother ja ne kaikki nousi sekunnissa seisomaan ja tanssimaan, ja meno oli jopa parempi kun eilen baarissa. Joskus tuntuu, että oon maailman parhaassa työssä. Eilen tapahtui kans yks ihan mahtava juttu.

IMG_9336.JPG

Olin juossut aamusta asti paikasta toiseen, ja ennen kun näin illalla kavereita, päätin hakea nopesti minikanan Hesestä, ja söin sen kiireessä metroraiteella junaa ootellessa. En vihaa mitään yhtä paljon kuin julkisissa syömistä, paitsi ehkä julkisissa syömistä ja sitä kun joku tulee puhumaan sulle samaan aikaan. Joo, sitä mä vihaan eniten. No, eilen, koroissa ja hameessa ja meikattuna mua lähestyi joku oudonoloinen nuori mies, jolle näytin jo valmiiksi tosi vihaista ”älä tuu tänne ei kiinnosta haluun syödä vaan mun hampparin rauhassa” -katsetta, joka ei tietenkään toiminut. ”Voinksmä sanoo sulle jotain?” se sanoi. ”No??” ”Sulla on juustoo sun nenässä.” Ensin luulin, että se oli joku huono vitsi tai iskurepliikki, mutta kun oikeasti tunnustelin mun nenää, siinä oli tahmeaa hampparijuustoa. Ja salaattia. Hetken hävetti kyllä niin paljon, mutta ihan lyhyen ajan sisällä muutuin aivan suunnattoman iloiseksi ja kiitin vilpittömästi. Miten siistiä, että maailmassa löytyy ihmisiä, jotka ottaa sen riskin ja ”laittaa itsensä alttiiksi” hetkeksi, jotta voisi pelastaa toisen päivän. Haha hymyilyttää vieläkin!

IMG_9328.JPG

IMG_9333.JPG

En tiedä miksi on muka niin noloa sanoa toiselle suoraan, että hei sun vetskari on auki tai sun stringit näkyy sun trikoista läpi. Eikö se ole toiselle paljon nolompaa, jos se joutuu kävellä loppupäivän se sepalus auki?

Ihana juustomies, oot mun idoli ja haluan olla enemmän kuin sä. Heti kun olen opetellut syömään ensin.

Saranda

Kuvat ihanan Jonnan ottamia. ♥

3 vastausta aiheeseen “Ihana juustomies”

Juurikin näin! Parhaan ystävän tunnistaa siitä, että hän ei kainostele kertoa jos mulla on basilikaa hampaissa. 🙂

Kommentoi