Kategoriat
Uncategorized

I Love Me -messut: tsekkaa ainakin nämä

thumbnail_ILM17_Uutiskirje_650x200.jpg

* Yhteistyössä: I Love Me -messut

 

I Love Me on Pohjois-Euroopan suurin lifestyle-tapahtuma ja se järjestetään tänä viikonloppuna (20.-22.10.) Helsingin Messukeskuksessa. Jos (hehe tai siis kun) tulet paikalle, näitä et halua missata:

 

I Love Jooga -osio: kokonainen halli joogalle ja ilmaisille joogatunneille? Kyllä kiitos. Täällä voit osallistua koko viikonlopun ajan erilaisille ja eripituisille joogatunneille, just sellaisena kuin olet. Mun on tarkoitus viipyä messuilla pitkiäkin päiviä, mutta pakenen varmasti välillä joogahalliin rauhoittumaan messuhälinästä ja keskittymään taas hetkeen. Haluan kokeilla naurujoogaa ja ostaa elämäni ensimmäiset oikeasti joogaan tarkoitetut vaatteet.

 

Koko Luonnollisesti osio: luonnonkosmetiikkaostastolla on lempibrändini Zuii Organic ja Dr. Hauschka (tarvitsen jälkimmäiseltä kipeästi uuden ruusuvoiteen). Osiolla voi käydä myös 30 minuutin luonnollisissa kauneushoidoissa hintaan 15e/hoito (hoidot toteuttaa Natural Wellness kauneushoitola, Kauneuskeskus Kristalli sekä Vihreä Kissa Kauneushuone jossa olen itsekin käynyt ja täysin tykästynyt, lue lisää täällä). Lauantaina klo 15 järjestetään smoothien SM-Finaalit (jonka juontaja on Alex Nurmi, just saying…). Cocovin osastolla on mahdollisuus osallistua vitaminsoivan kasvonaamion work shopiin.

 

Ekomuoti: Weecosin kauppapaikalla on yli 20 suomalaista ekomuotimerkkiä. Näillä messuilla on muutenkin otettu todella hyvin huomioon ekomuoti – en malta odottaa, että pääsen tutustumaan vaatteisiin ja itse ekomuotimaailmaan ammattilaisten avustuksella.

 

Luennot: odotan ainakin Saimi Hoyerin luentoa aiheesta ”Hämmenny pienistä ihmeistä” (lauantai 11.30 @Plaza) ja Jaana Villasen ”Uskallus toteuttaa itseään ja omia unelmiaan” (sunnuntai 12.00 @Plaza).

 

Koko ohjelmaan voit tutustua täällä. Messukeskuksella on myös oma ilmainen mobiilisovellus, josta löytyy kaikki tapahtumat, ja jossa voi kätevästi napata kiinnostavat aiheet ylös. Siellä on listattu kaikki näytteilleasettajat sekä aakkosjärjestyksen että aihepiirin mukaan. Sovellus on ladattavissa iOS– ja Android-laitteille.

 

Mitä sinä odotat näiltä messuilta eniten?

 

SARANDA   OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “I Love Me -messut: tsekkaa ainakin nämä”

Ei vitsit, miten mielenkiintoisilta nuo messut kuulostaa! Erityisesti ekomuotivaatteita olisi ihana päästä hypistelemään. Ja luomukoskemetiikkaa. Ja kaikkea muuta ihanaa! Olen tulossa loppuviikosta Helsinkiin pikaiselle vuorokauden piipahdukselle, mutta harmi kyllä en ehdi messuilla käymään. Odotankin, että pääsen lukemaan tärkeimmät jutut sinun blogistasi myöhemmin… 😉

Mulla on kans sellainen kutina et näistä tulee vielä edellisvuosiakin paremmat messut!

Ihanaa Helsingin minireissua sulle. <3 Lupaan raportoida parhaani messukuulumisilla tänne ja Instagramin (@saranda.dedolli) puolella. 🙂

Kommentoi