Kategoriat
Uncategorized

I Love Lily x4

DSC_0012.JPG

Kuten olette ehkä kiihtyneestä postaustahdista huomanneet, olen viihtynyt täällä Lilyssä viime aikoina entistäkin enemmän! Listasin alle neljä asiaa (olisin keksinyt varmaan neljäkymmentäkin), miksi viihdyn täällä niin kovin hyvin.

1. Salliva ja aito keskusteluilmapiiri. Lilyssä on mielestäni aivan ihana ja avoin ilmapiiri, joka mahdollistaa rohkeammatkin postausaiheet ja synnyttää yleensä kypsiä ja mielenkiintoisia keskusteluita. En ole eläessäni saanut ainuttakaan oikeasti lannistavaa kommenttia. Täällä on todella helppoa vierailla muiden blogeissa ja jättää kommenttiboksiin oma puumerkki. Ja jos kommenttia ei ehdi jättää, aina voi painaa postauksen yläpuolella olevaa sydäntä merkiksi siitä, että on tykännyt postauksesta!

2. Lempibloggaajani ovat täällä. Mainittakoon esimerkiksi Visual Diary, Anna Vihervaarasta, Love Da HelsinkiStart Living Your Best Life, Avec Mari, Coco Sweet Dreams, Eliia, Erica K… ei tää lista lopu!

3. Uudistukset. Viimeaikaisten laajennuksien ja muutoksien myötä täällä on entistä enemmän sisältöä kaikenikäisillä ja eri asioista kiinnostuneille. Joko olette muuten kurkistaneet Lily Editiin?

4. Selkeä ja visuaalisesti miellyttävä. Ja kuitenkin kotoisa eikä turhan vakava. Tää on on tällainen unelmien virtuaalikoti!

DSC_0014.JPG

DSC_0017.JPG

DSC_0009.JPG

Shirt and shoes: H&M
Skirt: MANGO
Glasses: BRUUN BAZAAR

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

14 vastausta aiheeseen “I Love Lily x4”

On niin mahtavaa lukea teidän kommenttejanne! Tosi kivaa kuulla, että viihdytte hyvin. Teemme parhaamme sen puolesta <3

Olen melko varma että itellä olis bloggaaminen jäänyt lyhyeen jos jossain muualla olisin sen aloittanut. Täällä jo alussa yhteisöllisyys teki bloggaamisesta mukavaa ku sydän-painalluksista vähintään tiesi että joku siellä näitä sekoiluja lukeekin. 

Toi sydän-systeemi on kyllä ihan huippu! 🙂 Ja oon tosi iloinen että säkin oot viihtynyt täällä niin hyvin. 🙂 Mä aikoinani karkasinkin toiseen blogiportaaliin, mutta hetken kuluttua tuli ikävä ja oli tultava takaisin!

Samat sanat, joka kohdan suhteen! Etenkin lempiblogien – joskin lisäisin omalle listalleni vielä tietysti sinun blogisi ♡ Tulen joka kerta niin hyvälle tuulelle, kun käyn täällä lukemassa sun tekstejä! Järkätään jotain kivaa taas, kun vappu- ja työkiireet helpottavat ♡

Samaa mieltä! Lisäksi blogin perustaminen ja aloittaminen on helppoa, kun Lily-tiimi on kannustavana tukena. Ilman sitä porukkaa ei täällä olisi näin montaa vuotta viihtynyt 🙂

Kiiitos Saranda ! <3 Ja yhdyn kaikkiin kohtiin minäkin! Täällä on hyvä olla 🙂

Hyviä pointteja! Ja oon kyllä kanssasi samaa mieltä, Lilyssä on hyvä olla 🙂

Kommentoi