Kategoriat
Uncategorized

Hyväksi todettu luonnonkosmetiikkamerkki: Mádara

DSC_7900.JPG

Tuotteet saatu blogin kautta

 

Luonnonkosmetiikkaan hurahtanut suosittelee tänään: Mádaran color and shine shampoo ja samaan sarjaan kuuluva hoitoaine. Niin shampoo kuin hoitoainekin sisältävät pellavansiemeniä, hevoskastanjaa ja piharatamoa. Molemmat ylläpitävät hiusten väriä ja hoitavat hiuksia hiuspohjaa myöten. Lopputulos on omaan mieleeni ihanan silkkinen ja hiukset pysyvät puhtaina ja helposti käsiteltävinä pitkään.

Uuteen shampoon vaihtaminen on itselleni aina pieni riski, sillä olen tottunut pesemään hiukset vain pari kertaa viikossa, ja jännitän aina sitä, että rasvottuuko hius helpommin uuden merkin myötä. Näihin Mádaran tuotteisiin olen kuitenkin ollut tosi tyytyväinen. Niin shampoo kuin hoitoainekin ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, ja ne on pakattu 100% kierrätetyistä muovipulloista valmistettuihin purkkeihin.

Mádara on muuten itselleni (säväyttävää päivävoidetta lukuun ottamatta) hieman tuntemattomampi merkki, mutta tämä käyttökokemus on rohkaissut testamaan myös Mádaran muita tuotteita. Onko sulla joitakin Mádaran tuotteita ja oletko ollut tyytyväinen?

DSC_7878-0011.jpg

DSC_78711.jpg

Lue lisää arvostelujani aiheesta luonnonkosmetiikka täällä.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Hyväksi todettu luonnonkosmetiikkamerkki: Mádara”

Sävyttävä kasvovoide on käytössä ja hyväksi todettu. Ensimmäinen kokeilemani tuote oli flower dust lotion, jonka pakkaus oli pettymys, pumppu oli aina tukossa. Heitin sen pois kolmannen käyttöyrityksen jälkeen lähes täytenä.

Madara on yksi suosikeista! Tällä hetkellä käytössä kasvovesi, kuorinta, detox ja sos maskit! Shampoota voisin seuraavaksi kokeilla 🙂

Olen nyt kokeillut muutaman kuukauden Pihlajavoidetta ja SOS-voidetta ja olen aika pettynyt. Erityisesti SOS tehokosteuttavaan voiteeseen, koska se nyt ei vaan ole kovin kosteuttava. Pihlajavoide (jonka tilasin kevyemmäksi versioksi, päivävoiteeksi) on ihan ok, sekin jättää kiristävän tunteen, mutta on yllätyksekseni SOS-voidetta paksumpaa. Minulla on talvella aika pintakuiva iho, joten ehkä tämä oli mulle vain liian pliisua kamaa, mutta odotukset olivat korkealla, koska niin moni (!!!) bloggaaja on suositellut etenkin SOSia erittäin kuivalle iholle. Hmm. Haluan vielä kokeilla dödöä, josta olen kuullut paljon hyvää!

Tosi ikävä kuulla. 🙁 Toivottavasti löydät paremman voiteen pian eikä tapahdu enää samanlaisia hutiostoksia. <3 Mulle kummatkin tuotteet on tuntemattomia joten en osaa yhtään ottaa kantaa. 🙂

Haha ei mitään, oon iloinen että vihdoin kokeilin! Jos en löydä parempaa niin voisin kyllä pihlajavoiteen ostaa uudestaan kesäksi. Kivaa iltaa sinne 🙂

 

Shampoon vaihto 😮 Yli 10 vuotta olen käyttänyt yhtä ja samaa. Silloin tällöin teen harharetken, mutta aina palaan takaisin.

Mutta Madara (ja Mossa myös) ovat tuttuja, tykkään kasvovedestä.

Hei vähänkö hyvä jos oot löytänyt toimivan suosikin! 🙂 Oon kuullut myös hyvää Madaran kasvovedestä ja kasvojen tuotteista ylipäätään. 🙂

Tuo sampoo on mun suosikki. Madaran deodoranttia olen myös käyttänyt silloin kun en tarvitse antiperspirantin pitoa. 🙂
Käsittääkseni Mossa on Madaran ns. halvempi tuotelinja ja sillä on aivan ihania voiteita ja öljyjä.

Hei kiitos dödösuosituksesta – mul on tällähetkellä oleva dödö lopussa ja katoin et Madaran deodorantit on kohtuullisen hintaisia. 🙂 Mossaankin täytyy ehkä tutustua paremmin. 🙂 Kiitos kommenttista!

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: