Kategoriat
Uncategorized

Hyvä alku (pakkas)viikkoon

En ole koskaan ollut maanantaivihaaja. Oikeastaan olen maanantairakastaja. Mun mielestä maanantai-aamussa on ihan omanlainen fiilis, kun koko viikko on edessä ja se on täynnä mahdollisuuksia.

IMG_20131125_072449_resized.jpg

Tänään oli herätyskello soimassa taas kukonlaulun aikaan. Mun piti vetää aamujumppa, mutta koska heräsin tukkoiseen nenään, päädyin riskejä ottamatta käyttämään sen ajan perusteelliseen venyttelyyn. (En kuitenkaan jäänyt peiton alle makaamaan säälissä. High five!)

Suihkun kautta suorittamaan ihana kasvojen kuorinta ja sitten aamiaiselle. Aah. Taustalla soi Jason Mrazin uusin levy, ja sohvalla odotti eilen tarkkaan mietitty asu. Mä en mun aamuja vaatekriiseihin tuhlaa.

IMG_20131125_080140_resized.jpg

Iltapäivällä oli niin upea ilma, että jäin koulun jälkeen monta pysäkkiä ennen kotia bussista pois ja kävelin loppumatkan kotiin. En tiedä teistä, mutta oon edelleenkin täysin syksy-/talvisfääreissä, eikä tuo kirpeä ilma ole kertaakaan ns. ketuttanut mua. Mä oikeasti nautin siitä. Noo, pahimpia pakkasia odotellessa.

Viettäkää superkiva viikko, hei.

2 vastausta aiheeseen “Hyvä alku (pakkas)viikkoon”

Kommentoi